ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

CHI kiegyenesítő

A CHI hajkiegyenesítő ideális, ha könnyen és gyorsan szeretné formázni a haját. Az egyenesítő nélkülözhetetlen eszköz a fodrászatban és otthon is. Egy hajegyengetővel gyorsan és egyszerűen lehet a hajat formázni és alakítani. A CHI egy jól ismert márka, amely különböző hajegyenesítőket kínál. És mivel mi a Salontotal.hu oldalon nagyon izgatottak vagyunk, szívesen mesélnénk neked erről a fantasztikus CHI hajkiegyenesítőről!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

Variánsok CHI egyengető

A CHI hajkiegyenesítők különböző termékeket kínálnak, mindegyiknek megvannak a maga előnyei! Az egyenesítők különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a kerámia technológia, a gyors felfűtési idő és az állítható hőmérséklet.

CHI egyenesítő G2

A CHI egyik legnépszerűbb egyenesítője a CHI Stijltang G2. Ez az egyenesítő titánlemezzel és kerámia technológiával van felszerelve, amely gyors és hatékony formázást tesz lehetővé a haj károsítása nélkül. A CHI G2 hajkiegyenesítő gyors felfűtési idővel és állítható hőmérséklettel rendelkezik, így a hajegyenesítőt a hajtípusához igazíthatja. Ezenkívül ez az egyenesítő ergonomikus kialakítással rendelkezik, így kényelmes a fogása és könnyen használható.

CHI Lava hajkiegyenesítő

A CHI másik egyenesítője a CHI Lava Stijltang. Ez az egyenesítő lávakőből és kerámia technológiából készült, amely gyors és hatékony formázást tesz lehetővé a haj károsítása nélkül. A CHI Lava kiegyenesítő gyors felfűtési idővel és állítható hőmérséklettel rendelkezik, így a hajegyenesítőt a hajtípusához igazíthatja. Ráadásul ez az egyenesítő egyedi dizájnnal rendelkezik, így stílusos és igazi szemet gyönyörködtető a fodrászszalonban vagy otthon.

A legjobb CHI hajkiegyenesítő előnyei

Ennek az egyenesítőnek az egyik előnye a kerámia technológia. Ez a technológia egyenletesen osztja el a hőt a hajban, így az kevésbé hajlamos a sérülésre. A CHI hajegyenesítő gyorsabb és hatékonyabb formázási időt biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a hajat. Az egyenesítő kerámia technológiája emellett hosszantartó eredményt is biztosít, így a haj egész nap tökéletesen formázott marad.

További előnye a gyors felfűtési idő. Ez azt jelenti, hogy nem kell sokat várnia, mielőtt használhatná a hajegyenesítőt. Ráadásul az egyenesítő hőmérséklete állítható, így a hajtípusához és a kívánt formázáshoz igazíthatja.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.