ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

CHI hajszárító

Ismeri már a CHI hajszárítót? Akkor hadd mutassa be gyorsan a Salontotal.hu! A hajszárító nélkülözhetetlen eszköz a fodrászatban és otthon is. A hajszárítóval gyorsan és egyszerűen szárítható és formázható a haj. A CHI egy jól ismert márka, amely különböző hajszárítókat kínál. Fedezze fel tehát kínálatunkat most, és rendelje meg új kedvenc CHI hajszárítóját még ma!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

CHI hajszárító lehetőségek

A CHI Föhn különböző termékeket kínál, a professzionális szalon hajszárítóktól a kompakt változatokig. A hajszárítók különböző jellemzőkkel rendelkeznek, mint például az ionos technológia, a kerámiafűtés és a különböző fújási sebességek és hőmérsékletek.

Előnyök CHI hajszárító

A CHI hajszárító egyik előnye az ionos technológia. Ez a technológia negatív ionokat termel, amelyek kondicionálják és hidratálják a hajat. A hajszárító ionos technológiája csökkenti a sima és statikus hajszálakat is. Ennek eredményeképpen a haj egészségesebbnek és simábbnak tűnik.

A CHI hajszárító másik előnye a kerámiafűtés. A kerámia technológia egyenletesen osztja el a hőt a hajban, így az kevésbé hajlamos a sérülésre. A hajszárító gyorsabb és hatékonyabb szárítást biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a hajat.

Könnyen használható CHI hajszárító

A CHI Föhn használata egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a hajszárítót a kívánt fújási sebességre és hőmérsékletre, majd megszárítja a hajat. Ez a hajszárító minden hajtípushoz alkalmas, és használható a haj formázására vagy a haj extra volumenének fújására.

Professzionális használat

Professzionális használatra a CHI Föhn különböző hajszárítókat kínál különböző funkciókkal és fúvási sebességgel. Ezek az intenzív használatra tervezett hajszárítók tökéletesek a fodrászszalonok és fodrászok számára. A hajszárítók ergonomikus kialakításúak, kényelmes fogást és könnyű használatot biztosítanak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.