ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

clynol

Olyan hajformázó spray-t keresel, amely több textúrát ad a hajadnak, és egyben védi a hőtől? Akkor a Clynol hajformázó spray-je az, amit keresel! Ami igazán különlegessé teszi ezt a formázósprayt, az a hosszan tartó tartás, amit nyújt. A frizurád egész nap tökéletes formában marad, anélkül, hogy nehéznek vagy ragacsosnak éreznéd.

Jelenleg nem találhatók termékek.


Clynol

Clynol hajformázó spray-t keres? Akkor a legjobb helyen jár. A termék erejéről ismert Clynol hajlakkok kiváló minőségű styling spray-k. Sok hajspray-t nehéz kifésülni a nap végén a hajból. A Clynol hajformázó spray-vel biztosan nem lesz ilyen problémád! Valójában ezeket a spray-ket nagyon könnyű kifésülni. Egész nap feszesítő hatást tapasztalsz, és soha többé nem kell aggódnod a hajad miatt.

Clynol hajformázó spray

A Clynol Styling Spray Xtra Strong 250ml használata után soha többé nem akarsz majd visszamenni. A Clynol Styling Spray Xtra Strong 250ml összes változatát megvásárolhatja a Salontopperben. Például nagyobb készletet keres a Clynol Styling Sprayből? Akkor válassza a Clynol Styling Spray Xtra Strong 1000ml. Így a lehető legtovább élvezheti ezt a finom Clynol Finishing Spray-t!

A Clynol styling spray használatának módja

1. lépés : A Clynol styling spray használata előtt győződjön meg róla, hogy a haja tiszta és törölközőszáraz.

2. lépés: Használat előtt jól rázza fel a Clynol styling spray-t, hogy az összetevők jól összekeveredjenek.

3. lépés: Tartsa a spray flakont körülbelül 20-30 centiméterre a hajától, és egyenletesen oszlassa el a tincseken.

4. lépés: Most, hogy felhordta a formázósprayt, máris elkezdheti megalkotni a kívánt frizurát.

Tipp: Használjon hajformázó eszközöket a hajának formázásához. A Clynol styling spray megvédi a hőtől a hajadat, így nem kell aggódnod a hőformázó használata miatti károsodástól.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.