ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

DOOP gél

A DOOP Gel lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozza ki frizurájából. Ezt a kiváló minőségű zselét kifejezetten úgy tervezték, hogy hosszantartó és rugalmas tartást biztosítson, miközben megvédi haját a kiszáradástól. Könnyedén hozzon létre különféle megjelenéseket, és hagyja, hogy haja ragyogjon, hajtípustól függetlenül.

Válogató

Oldalanként
Ár

DOOP termékek

A DOOP Products egy vezető márka, amely a hajformázáshoz való innovatív és kreatív hozzáállásáról ismert. Megalapítása óta a DOOP arra összpontosít, hogy olyan kiváló minőségű hajápolási termékeket kínáljon, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi megjelenést hozzon létre és kifejezze személyiségét. Az eredetiség iránti szenvedéllyel és a non-nonszensz mentalitással a DOOP olyan sokféle hajformázó termékcsaládot fejlesztett ki, amely a szakemberek és a fogyasztók igényeit egyaránt kielégíti. Akár szilárd tartást, természetes fényt vagy olyan terméket keres, amely megvédi a haját a károsodástól, a DOOP mindig megtalálhatja a tökéletes megoldást.

Hogyan kell használni a DOOP gélt

  • 1. lépés: Vegyen egy kis mennyiségű DOOP gélt a tenyerébe.
  • 2. lépés: A gélt egyenletesen oszlassa el a törölközőszáraz vagy száraz hajon.
  • 3. lépés: Formázza a haját a kívánt módon az ujjaival vagy egy fésűvel.
  • 4. lépés: Az extra erősség érdekében ismételje meg az alkalmazást.

Eredmény

A DOOP Gel hosszan tartó, ragacsos érzés nélküli frizurát biztosít. Haja megőrzi természetes fényét és ruganyosságát, és a nap folyamán könnyedén változtathatja frizuráját. A rugalmas tartásnak köszönhetően a hajad még párás időben is formában marad. Kényeztesse haját a megérdemelt ápolással, miközben élvezheti a professzionális formázás élményét.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.