ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

DOOP viasz

A DOOP Wax egy kihagyhatatlan termék mindazok számára, akik szeretnek kísérletezni a frizurájukkal. Ez a sokoldalú viasz erős tartást és rugalmas formázási lehetőségeket kínál, lehetővé téve, hogy végtelenül változatos legyen a megjelenésed.

Válogató

Oldalanként
Ár

DOOP viasz

A DOOP Products egy olyan márka, amely a frizurakészítés egyedi és innovatív megközelítéséről ismert. A márka abból a gondolatból született, hogy mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy kifejezze saját stílusát. A DOOP Products formázó termékek széles választékát kínálja, beleértve a viaszokat, zseléket, agyagokat és szérumokat. Minden termék gondosan, kiváló minőségű összetevőkkel van összeállítva az optimális eredmény érdekében. A DOOP termékekkel hosszan tartó tartásra, rugalmas formázási lehetőségekre és természetes megjelenésre számíthat.

Hogyan kell használni a DOOP viaszt

  • 1. lépés: Vegyen egy kis mennyiségű DOOP Waxot a tenyerébe.
  • 2. lépés: Dörzsölje a viaszt melegen a keze között, amíg felolvad és könnyen kenhetővé válik.
  • 3. lépés: Vigye fel a viaszt egyenletesen a száraz vagy enyhén nedves hajra.
  • 4. lépés: Formázza haját a kívánt módon, ujjaival vagy fésűvel a kívánt textúra és forma kialakításához.
  • Tipp: Az extra tartás érdekében vigyen fel egy kis mennyiségű viaszt a frizura bizonyos területeire.

Eredmény

A DOOP Wax segítségével könnyedén létrehozhatja a tökéletes frizurát. A viasz erős tartást biztosít, így a hajad egész nap tökéletes formában marad. Ugyanakkor haja megőrzi természetes rugalmasságát, így könnyen átformálható. Akár sima, sima megjelenés, akár kócos, textúrázott frizura, a DOOP Wax lehetővé teszi mindezt.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.