ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Balmain sampon

A Balmain sampon egy igazi must-have a tökéletes hajápoláshoz. A termékkel gondoskodik a haj tisztításáról, miközben a legjobb ápolást nyújtja. A Balmain sampon olajokkal és fehérjékkel gazdagított, hogy minden hajtípust ápoljon. Tehát egy kiváló minőségű hajápoló termékről van szó. Fedezze fel a Balmain sampont a Salontotal.hu oldalon, és gondoskodjon hajáról a legjobb termékekkel.

Válogató

Oldalanként
Ár

Balmain sampon használata

A Balmain samponja könnyen használható napi szinten. Először is nedvesítse be jól a haját vízzel. Vegyen egy kis mennyiséget a samponból a kezébe. A mennyiség a hajad hosszától és vastagságától függ. Vigye fel a sampont, és finoman masszírozza be a fejbőrébe. Győződjön meg róla, hogy a hajának minden részét átmasszírozza. Hagyja a sampont egy ideig hatni, hogy a tápláló összetevők behatolhassanak. Ezután öblítsd le, amíg a termék teljesen ki nem távozik a hajadból. Ha kívánja, újra megmoshatja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a haja megfelelően megtisztult. A sampon kiöblítése után a legjobb, ha haját kondicionálóval kondicionálja.

A Balmain sampon előnyei

A sampon tápláló olajokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal gazdagított, amelyek mélytisztítást biztosítanak hajának, miközben megőrzik a nedvességet és a vitalitást. Hajad minden mosás után selymesen puha, egészségesnek és fényesnek tűnik. Megakadályozza a csomósodást és csökkenti a göndörödést. Meglátod, hogy hajad könnyebben formázható és a formázás tovább tart a Balmain sampon használata után. A Balmain samponnak ráadásul csodálatos illata van.

 

Optimális eredmények

A Balmain sampon rendszeres használatával a hajad egészségesnek, fényesnek és puhának fog tűnni. Ne felejtse el váltogatni a sampont a Balmain termékcsalád más termékeivel, hogy haját a legjobb ápolásban részesítse és optimális eredményeket érjen el.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.