ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fanola Silver Shampoo

A Fanola egyik legnépszerűbb termékcsaládja a No Yellow termékcsalád. Ezeket a termékeket kifejezetten arra tervezték, hogy semlegesítsék a szőke, szőkített vagy ősz haj nem kívánt sárga árnyalatait. A No Yellow sampon és maszkok rendkívül népszerűek a szakemberek és a fogyasztók körében. A Fanola ezüstös samponját dicsérik, mert hűvös és fényes hajat varázsol. Ezáltal ideális a szőkített hajú, fényesített vagy természetes ősz hajú emberek számára, akik friss és élénk hajszínre vágynak.

Válogató

Oldalanként
Fanola
Ár

Hogyan kell használni a Fanola Silver sampont

  • 1. lépés: Vigyen fel bőséges mennyiségű sampont a nedves hajra.
  • 2. lépés: Jól masszírozza be a sampont, amíg habzik.
  • 3. lépés: Hagyja a sampont 3-5 percig hatni.
  • 4. lépés: Öblítse ki jól a sampont.
  • 5. lépés: Szükség esetén ismételje meg a műveletet, ez egy normál samponnal is elvégezhető.
  • Tipp: A nagyobb hatás érdekében használd a Fanola No-Yellow maszkot.

Fanola

A Fanola egy vezető márka, amely innovatív hajápolási termékeiről ismert. A Fanola szenvedélyesen törekszik a kiváló minőségű és hatékony formulák megalkotására, így a szépségiparban megbízható névként szerzett magának hírnevet. Az eredetileg olasz cég célja, hogy kiváló minőségű professzionális fodrászati termékeket fejlesszen és szállítson. A márka samponok, kondicionálók, hajmaszkok, hajfestékek és hajformázó termékek széles választékával rendelkezik, amelyek megfelelnek a különböző hajtípusok és problémák igényeinek. Akár finom és élettelen a haja, amelynek extra volumenre van szüksége, akár sérült a haja, amely intenzív javítást igényel, vagy göndör a haja, amelynek hidratálásra és definícióra van szüksége, a Fanola megtalálhatja a megoldást.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.