ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fanola No Yellow

Bizonyára az egyik legnagyobb sláger a hajápolásban az ezüstös samponok és maszkok. Sok szőke, természetes vagy szőkített, valamint ősz vagy fehér hajú ember használja ezeket a termékeket, hogy eltávolítsa a nem kívánt sárga árnyalatokat a hajából. A No Yellow termékcsaládot erre a célra fejlesztették ki, ahogy a neve is mutatja. Ezeknek a termékeknek a célja, hogy a haj sárga alaptónusát semlegesítsék a szín ellenpólusának, azaz a lila pigmenteknek a hozzáadásával.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Kategória
Ár

Fanola No Yellow termékek

Ön is szeretne hamuszőkét vagy ezüstszőkét? Akkor nem szeretnél sárga alaptónust a szőke hajadba. De hogyan kerülnek a sárga alaptónusok a hajba? Mert mindenféle hajápolószert használsz, a környezetszennyezés, az UV-sugárzás, de a hajban zajló természetes oxidációs folyamatok miatt is. Ezek mind-mind lassan sárga árnyalatot kölcsönöznek a hajadnak. Szőke, ősz vagy fehér hajnál ez természetesen nagyon is látható, és nem mindig kívánatos. A No Yellow termékcsaládban számos hajápoló termék, például a Fanola No Yellow samponok és hajmaszkok semlegesítik a sárga alaptónust. Így hűvös alaptónust adsz a hajadnak a gyönyörű szőke megjelenéshez.

Fanola No Yellow sampon

A Fanola No Yellow sampont erős színsemlegesítő hatása miatt szeretik. A termékben lévő lila pigmentek nagyon erősek, ezért gyorsan elérik a kívánt hatást. A lila a sárga ellenpárja, és a színek semlegesítik egymást. Így a nem kívánt sárga árnyalatok eltűnnek a hajából, és a haj ismét gyönyörű jég-, hamvas vagy szürkésszőke lesz. A Fanola No Yellow sampon szőkített, szőke és szürke hajra is kiválóan alkalmas. Vásárolja meg kedvenc Fanola No Yellow samponját a Salontotal.hu oldalon !

100ml a Fanola No Yellow Shampoo
350ml a Fanola No Yellow Shampoo
1000ml a Fanola No Yellow Shampoo

Az ezüst sampon használata

A Fanola No Yellow sampon / ezüst sampon a lila pigmentek magas koncentrációjának köszönhetően erős hatást fejt ki. A sárga vagy meleg alaptónusokat gyorsan semlegesíti, de a hatás erőssége a haj egészségétől függ. Hagyja a terméket maximum 5 percig hatni, és tesztelje, hogy Önnek mennyi idő elegendő. A legjobb, ha ezt a sampont csak akkor használod, ha semlegesíteni szeretnéd a színt, mert a Fanola No Yellow sampon / ezüst sampon kevés egyéb ápoló összetevőt tartalmaz. Ezért a legjobb, ha a következő lépéseket követi:

  • 1. lépés: Mossa meg a hajat tisztító samponnal, majd öblítse le.
  • 2. lépés: Mossa meg a hajat a Fanola No Yellow samponnal. Hagyja hatni 1-5 percig, majd jól öblítse ki.
  • 3. lépés: Kondicionálja a hajat kondicionálóval.

Fanola No Yellow maszk

Szeretné megőrizni szőke hajszínét szépen, eltávolítani a sárga alaptónust és egyszerre ápolni is? Akkor szükséged van a Fanola maszkra. Ez a maszk nemcsak színsemlegesítő hatású, hanem ápoló összetevővel is rendelkezik. Használja például hetente egyszer ezt az ezüst maszkot az extra ápolás és színsemlegesítés érdekében!

Fanola No Yellow hihetetlen hab

Ez a hab kondicionáló és színsemlegesítő egyben. Használja a Hihetetlen habot az ezüst sampon és a No Yellow maszk között. Hajának több ápolásra van szüksége a színtelenítő kezelés miatt, és színsemlegesítésre is vágyik? Akkor a Hihetetlen hab az Ön számára készült. Ráadásul ez a hab nem nehezíti el a haját, így nagyon alkalmas a finom hajra is.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.