ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Framar ecsetek

A jó színkezelés a megfelelő ecsettel kezdődik. A Framar ecsetek széles választékát kínálja minden formában és színben. Ezekkel a Framar ecsetekkel pillanatok alatt más színt varázsolhat a hajába.

Válogató

Oldalanként
Ár

A Framar ecsetek használata

Az optimális használat érdekében fontos, hogy minden kezelés után alaposan öblítse ki a festékdobozokat. Ez megakadályozza, hogy az előző kezelésből származó maradványok megmaradjanak és befolyásolják a következő kezelést. A legjobb, ha a festőecseteket vízzel tisztítja.

Kellékek ecsetek festésekor

A festőecset mellett természetesen számos egyéb termékre is szüksége lesz. Először is, természetesen okos dolog egy hajfestékkabátot használni, hogy ne borítsa be az összes ruháját a festék. Ezután fogj hozzá egy festéktálcához, amelyben hidrogént keverhetsz a szőkítőporral. A magas- vagy mélyfény beállításakor gondolj a fóliákra is. A kezelés után ne felejtsd el jól ápolni a hajadat színvédő samponnal és kondicionálóval.

Framar Classic színes kefe

A Classic Colour ecset puha és merev sörték keverékével rendelkezik, és vezető szerepet tölt be a balayage és minden fóliás alkalmazás beállításában. Hosszú élettartamának köszönhetően ezek a kefék kihagyhatatlanok a színkezelések során.

Framar Power Painter

Az extra gyors eredményekért használja a Framar Power Paintert. Ezek a festőecsetek extra szélesek, így tökéletesek a színezéshez. Az ecsetek AccuSoft sörtékkel és ergonomikus fogantyúval rendelkeznek. A készlet 1 fekete és 1 rózsaszín ecsetet tartalmaz.

A teljes megjelenés érdekében használja a Framar festőecseteket a Framar fóliákkal együtt. A fóliák strapabíróak, remek fogásúak és különböző színekben és anyagokban kaphatók.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.