ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fudge ezüst sampon

AFudge egy népszerű márka, és kiváló minőségű termékeket kínál, így a Fudge silver sampon is. A márka csúcstermékek széles választékával rendelkezik, és szinte minden fodrász ismeri. Akár a Fudge silver sampont, akár egy erős hajformázót keres; a márka termékeivel megteremti a kívánt eredményt. Fedezze fel a Fudge silver sampont a Salontotal.hu oldalon, és gondoskodjon hajáról a lehető legjobban.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

A Fudge silver sampon különböző változatai

A Fudge silver sampont többféle változatban kínálják. Akár minden nap ápolni szeretné a haját, akár csak alkalmanként bozontja szőke tincseit: a Fudge silver samponból van az Ön számára megfelelő változat.

Fudge Everyday Blonde Violet-Toning sampon

A Fudge mindennapos tiszta szőke kárpótló lila színű tonizáló sampon alaposan megtisztítja a hajadat. Emellett a sampon nagy dózisú ibolya pigmentet tartalmaz. Ez feldobja szőke fürtjeid színét. Így ezzel a termékkel biztos lehetsz benne, hogy eltűnnek a sárga és meleg alaptónusok a hajadból.

Fudge Blonde Damage Rewind Violet-Toning sampon

A Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet-Toning sampon tisztítja hajadat és egészségesen tartja azt. Sőt, az ezekkel a termékekkel való ápolás erős hajat biztosít. A szőke haj felfrissül és visszanyeri természetes hajállapotát.

Fudge Clean Blonde Violet-Toning

A Fudge Clean Blonde Violet-Toning sampon az egyik legjobb ezüstös sampon a szőkék szerint világszerte. A Fudge ezüstös sampon ibolyaszínű pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a haj sárga, meleg tónusait. Emellett a sampon gyengéden tisztítja a hajat, így a hajad újra egészségesnek és tisztának érzi magát.

A sampon használata

Az ezüst sampont kifejezetten a szőke, ősz vagy szőkített haj nem kívánt sárga tónusainak csökkentésére fejlesztették ki. Lila pigmenteket tartalmaz, amelyek segítenek felfrissíteni a hajszínt és hűvösebb, ezüstös fényt kölcsönöznek. Fontos, hogy a terméket az utasításoknak megfelelően használd, általában néhány percig ajánlott benne hagyni, mielőtt kiöblíted. Fontos az utasítások betartása, hogy elkerüljük a lila ragyogást. Az ezüst sampont normál samponnal is lehet váltogatni a kívánt szín és tónus fenntartása érdekében.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.