ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fudge viasz

Ismerd meg Fudge Waxot! Nagyszerű hajviaszt keresel, hogy a következő szintre emeld a frizurádat? Akkor ez a termék tényleg neked való! Kiváló választás a hajad formázásához, mivel segít textúrát, definíciót és szilárd tartást adni. Fedezd fel a Fudge Wax előnyeit most magadnak!

Válogató

Oldalanként
Fudge
Ár

Előnyök Fudge Hair Wax

A Fudge Wax számos előnyt kínál a hajformázáshoz. Úgy tervezték, hogy textúrát, meghatározást és tartást adjon, végtelen lehetőségeket biztosítva Önnek a kívánt megjelenés megteremtéséhez. Akár egy sima és fényes stílusra, akár egy kócos, textúrás megjelenésre törekszik, a Fudge Wax segíthet bármilyen formába hozni a haját. A viasz emellett hosszan tartó tartást biztosít, így frizurája egész nap a helyén marad, még párás időben is.

A Fudge Wax használata

A Fudge Wax használata egyszerű, de a legjobb eredmény eléréséhez megfelelő technikára van szükség. Kövesse az alábbi lépéseket a Fudge Wax helyes használatához:

  • 1. lépés: Vegyen egy kis mennyiségű viaszt, és dörzsölje a tenyere között, hogy felmelegítse a terméket.
  • 2. lépés: Ossza el a viaszt egyenletesen a kezén, és vigye fel a száraz vagy törölközőszáraz hajra.
  • 3. lépés: Dolgozza végig a viaszt a haján, a hajtövektől a hajvégekig, hogy textúrát és definíciót adjon a hajának.
  • 4. lépés : Formázza haját tetszés szerint ujjaival, fésűvel vagy kefével.
  • 5. lépés : Az extra tartás érdekében használjon hajszárítót a viasz rögzítéséhez.

A termék kiemelve: Fudge Wax Grooming Putty

Fudge Wax Grooming Putty egy sokoldalú formázóviasz, amely tökéletesen alkalmas strukturált és ápolt frizurák készítésére. Ez a putty rugalmas tartást biztosít, így a nap folyamán könnyen átformázhatod a hajadat. Segít textúrát és meghatározást adni a frizurának, miközben természetes és matt felületet biztosít. A Fudge Wax Grooming Putty segítségével könnyedén formázhatja haját, és létrehozhatja a kívánt megjelenést, amely egész nap tart.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.