ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Ga.Ma hajszárító

Salontotal.hu A Ga.Ma hajszárító abszolút sláger. Az elegáns design, a különböző színek, de mindenekelőtt a csúcstechnológia teszi verhetetlenné a Ga.Ma hajszárítóit. A márka erős technológiát fejlesztett ki, amely ugyanakkor nagyon könnyű is. Így egy professzionális és nagy teljesítményű hajszárítót kap, amely nem nehezedik a kézbe. Ideális hosszú távú használatra a szalonban, vagy természetesen otthon!

Válogató

Oldalanként
Ár

Ga.Ma iQ Perfetto szárító 2.0

A márka díjnyertes hajszárítója a Ga.Ma iQ Perfetto Dryer 2.0. Ez nyerte el a 2022-es Cosmoprof-díjat a hajtermék kategóriában. Természetesen ezt a professzionális fodrászati termékekért járó díjat nem kapják meg könnyelműen. A hajszárító ugyanis annyi új technológiával és funkcióval rendelkezik, hogy valóban forradalmi. A motor a leghatékonyabban használja ki az energiát és a légáramlást, így a motor tovább bírja, és Az iQ Perfetto Dryer 2.0 az egyik legkönnyebb hajszárító is, mégis erős motorral rendelkezik. A hajszárító nem kevesebb, mint 4 hőmérsékleti beállítással rendelkezik, hűvös lövéssel és 3 sebességgel is, így valóban az Ön igényeihez igazíthatja. A 3 méteres vezeték ideális a szalonban való használathoz, de természetesen otthon is!

Tartozékok

Készenléti pad: A készenléti üzemmóddal az energiapazarlást is elkerülheti, ha a Ga.Ma hajszárítót a készenléti padra helyezi, automatikusan készenlétbe kapcsol.

Csillag fúvóka: Ez a csillag alakú fúvóka megvédi a fejbőrt a hajszárító hőjétől, mivel jobban eloszlatja a hőt. Ez érzékeny fejbőr vagy finom és vékonyszálú haj esetén jobban használható.

Mély diffúzor: A diffúzor eloszlatja a hajszárító hőjét, hogy megvédje a hajhagymákat a göndörödéstől és a károsodástól. Különösen fontos, ha göndör hajon használjuk.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.