ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Goldwell Colorance

A Goldwell Colorance egy demi / félig tartós hajszínező termékekből álló termékcsalád. Válassza ki az Önnek megfelelő színt, és adjon hajának gyönyörű és friss árnyalatot. Ismerje meg a Goldwell Colorance termékcsalád különböző fényes tónusú színeit, tubusait és depórendszerét. Vásárolja meg mindet a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár

Különböző Goldwell Colorance termékek

Melyik a kedvenc Goldwell Colorance terméked?

Gloss Tones

A Gloss Tones minden hajtípusra alkalmas, a göndöröktől az egyenesig, a sűrűtől a finom hajig. Ezek a termékek gyönyörű szőke színt adnak a hajnak, amely akár 41%-kal tovább tart a hajban. A haj több fényt kap és könnyebben fésülhető. Élvezze a gyönyörű szőke hajszínt a Gloss Tones segítségével. Ezeket mindig a 2% Developer.

Tubusok

A tubusos hajfestékek minden hajtípushoz alkalmasak. Sokféle szín áll rendelkezésre, így mindig mindenki számára megtalálható a tökéletes szín. A haj gyönyörű fényt és élénk hajszínt kap.

Depot rendszer

A hajfesték depós rendszere könnyen használható. Rendszeresen ugyanazzal a színnel festeti a haját? Akkor erre a csomagra van szüksége. Hagyja, hogy haja gyönyörűen ragyogjon és felfrissítse a színt. A különböző színeket a Depot systeem oldalon találja.

A Goldwell Colorance előnyei

  • Demi / félig tartós hajfesték
  • A szín akár 25 hajmosásig látható marad
  • Akár 75%-os szürke fedés
  • A haj fényesebbé válik
  • A hajszerkezet helyreáll
  • Kíméletes a hajhoz

Goldwell

A Goldwell Colorance mellett ez a márka számos más termékkel is rendelkezik. Több hajszínező termékcsalád is létezik, de ápoló és formázó termékek is. Ha például még mindig finom sampont, gélt, fényes spray-t, volumenpúdert vagy hajszérumot keresel, akkor ez a márka a megfelelő számodra. Ezekkel a termékekkel garantált a professzionális eredmény!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.