ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Goldwell gél

A Goldwell Gel egy sokoldalú formázó gél, amely ideális a göndör haj szabályozására. Lehetővé teszi, hogy minden irányba formázza a haját, azonnal professzionális megjelenést biztosítva. A legmodernebb formula új polimereket és E-vitamint tartalmaz, ami maximális tartást és fényt eredményez. A Goldwell Gel kapható a Salontopper - a szalonok online áruházában!

Válogató

Oldalanként
Goldwell
Ár

Előnyök Gel Goldwell

  • Ultra-puha hajat ad, több testtel anélkül, hogy merevnek érezné magát.
  • Csökkenti a göndörséget és 1 napon belül eltünteti a göndörséget.
  • A termoaktiváló polimerek elősegítik a frizura erősségét, így az tovább tart.
  • Az E-vitamin segít megelőzni a haj külső hatások okozta károsodását.
  • Csökkenti a haj szárazságát, így kevésbé hajlamos a töredezésre és hidratált marad.
  • Tökéletes egyensúlyt teremt a védelem és a jó hajkondicionálás között.

A Goldwell hajzselé alkalmazása

A Goldwell gél akkor működik a legjobban, ha nedves hajra alkalmazzuk. A zselét kis mennyiségben vigye fel, és hajformázás közben oszlassa el a hajában. A további tartás érdekében hajformázás után szárítsa meg haját hajszárítóval. A megjelenés másnapra történő fenntartásához vigyen fel még egy kis Goldwell gélt kis mennyiségben, és óvatosan fésülje át. Vigyázzon, hogy ne használjon túl sok terméket, mert ez zsíros fényt eredményezhet.

A Goldwell Gel a napon

Goldwell Lagoom Jam XXL egy olyan termék, amelyet nagy tartás és extra volumen elérésére terveztek. Ez a Goldwell Gel mattító összetevőket tartalmaz, amelyek a hajszerkezet egészét erősítik, így a haj vastagabbnak tűnik, miközben megakadályozzák a kihullást. A szénsavakat tartalmazó formula megtartja a nedvességet is, így a haj telt és élénk marad. Ezzel a hosszan tartó formulával olyan fényes megjelenést hozhatsz létre, amely még sokáig szép marad, miután a hajformázási napod véget ért!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.