ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Akár könnyű tartást keresel hidratálással, akár erős tartást a hosszan tartó formázáshoz, az I.C.O.N. tökéletes megoldást kínál számodra! Az I.C.O.O.N. Protein Body Building Gel és az I.C.O.O.N. Mane Control segítségével szó szerint a következő szintre emelheted a hajad, és bármilyen megjelenést elérhetsz.

Válogató

Oldalanként
Ár

I.C.O.N.

Az I.C.O.N. egy innovatív és progresszív hajápolási márka, amely a szépség és a jólét egyedülálló megközelítésével tűnik ki. A márka szenvedélyesen törekszik olyan kiváló minőségű hajápolási termékek létrehozására, amelyek nemcsak gyönyörű hajat eredményeznek, hanem hozzájárulnak az emberek általános jólétéhez és önbizalmához is. Az I.C.O.N-t 2002-ben alapította a fodrászipar két szakértője, és a márka azóta világszerte kedvelt márkává vált a professzionális fodrászok körében. Az I.C.O.N. elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett is, újrahasznosítható csomagolást használ és csökkenti a szénlábnyomát.

I.C.O.N. Protein testépítő gél

Az I.C.O.N. Protein Body Building Gel egy innovatív hajápoló termék, amelyet kifejezetten a finom és élettelen haj felturbózására, nagyobb volumenűvé és textúrájúvá tételére fejlesztettek ki. A termék proteint tartalmaz, sokoldalú tartást biztosítva. Akár strukturált frizurát, akár csak kócos, laza megjelenést szeretne, az I.C.O.N. Protein Body Building Gel biztosítja, hogy a haj a helyén maradjon, anélkül, hogy keménynek vagy ragacsosnak érezné.

I.C.O.N. Mane Control

Az I.C.O.N. Mane Control segítségével újra kézben tarthatod a hajad. Az I.C.O.O.N. Mane Control hatékony fodrosodásgátlót kínál, és fejlett összetevőket használ, amelyek kisimítják a hajat és fokozzák a természetes fényt. Ez különösen előnyös a göndör vagy hullámos hajú emberek számára, amelyek gyakran hajlamosak a göndörödésre és nehezen szabályozhatók. A termék nedves vagy száraz hajon egyaránt használható, és határozott tartást biztosít.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.