ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

I.C.O.N sampon

Az I.C.O.O.N sampon a jól ismert hajápoló márka, az I.C.O.N egyik terméke. A márka kínálatában különböző samponok szerepelnek. Így könnyedén kielégítheti hajának igényeit. Ott van például az I.C.O.N sampon, amelyet a göndör haj ellen fejlesztettek ki. Az I.C.O.O.N Energy sampon nagyobb volument biztosít. Fedezze fel az I.C.O.N sampont a Salontotal.hu oldalon, és élvezze gyönyörű hajkoronáját.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Ár

Az I.C.O.N legnépszerűbb samponjai

Az I.C.O.N. számos népszerű samponnal rendelkezik. Például az egyik legnépszerűbb samponja a I.C.O.N Energy Shampoo. Ezt a sampont kifejezetten arra tervezték, hogy a finom és élettelen hajnak nagyobb volument adjon. Ez részben az összetevőknek köszönhető, amelyek táplálják és erősítik a hajat. A népszerű Anti Frizz Shampoo a göndör haj ellen küzd. Létezik ezüstös sampon is, amely lehetővé teszi a hajad számára az árnyalatok semlegesítését. Ez a I.C.O.N Pure Light Shampoo.

Az I.C.O.N sampon használata

Mielőtt használná az I.C.O.N sampont, győződjön meg róla, hogy a haja alaposan nedves. Ezután egy kis mennyiséget kenj a kezedre a termékből, majd masszírozd be a hajadba és a fejbőrödbe. Masszírozza be jól a sampont, majd egy idő után öblítse le meleg vízzel. Szükség esetén ismételje meg a kezelést. Az ápolást az I.C.O.N. kondicionálóval kövesse, így optimális eredményt érhet el. Folytathatja hajápolási rutinját a hajolajokkal, hajspray-kkel és hajpakolásokkal is a jó eredmények érdekében.

Az I.C.O.N.-ről

AzI.C.O.N egy jól ismert hajápolási márka, amely a kiváló minőségű hajápolási termékek létrehozására összpontosít. Ezeket mind jó összetevőkből állítják össze. Ennek oka, hogy a termékek segítenek a különböző hajszükségletek kielégítésében. A márka kínálatában különböző termékek szerepelnek, mint például az I.C.O.O.N samponok, kondicionálók, hajformázók és kezelések. A termékeket különböző hajszalonokban használják, de otthoni használatra is nagyon jók.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.