ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kadus Velvet Oil

Olyan termékcsaládot keres, amely újjáéleszti haját és gyönyörű, természetes fényt ad neki? Akkor válassza a Kadus Velvet Oil termékcsaládot. Ez a termékcsalád kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy a hajad egészségesebbnek tűnjön és egészségesebbnek érezze magát.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Kategória
Ár

Kadus Professional Velvet Oil sampon

A Kadus Professional Velvet Oil sampon gyengéden tisztítja a hajat, és egyben segít az azonnali revitalizálásban. Az eredmény használat után? Gyönyörű, sima és természetesen fényes haj! A sampon a Kadus Velvet Oil termékcsalád első lépése, és alapot biztosít a termékcsalád többi termékéhez.

Velvet Oil Kadus kondicionáló

A kondicionálót hajmosás után alkalmazza, és gondoskodik a haj ápolásáról. A Velvet Oil Kadus kondicionáló segít azonnal puhává tenni a hajat. A hajad nem csak egészségesebbnek fog tűnni, de így is fogja érezni. Az eredmény ápolt és természetesen fényes haj.

Kadus Velvet olajos ápoló

A Kadus Velvet Oil Treatment a harmadik lépés ebben az ápolási sorban. Ez a termék segít helyreállítani és újraéleszteni a hajat. A kezelés használata után a haj egészségesebbnek tűnik, és gyönyörű, természetes fényt kap.

A Kadus Velvet Oil könnyű olaj

A Kadus Velvet Lightweight Oil fényt ad a hajnak és egészségesebbé teszi azt, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Az olaj hővédőnek is alkalmas, és fodrosodásgátló hatással van a hajra.

Röviden, a Kadus Velvet Oil termékcsalád teljes körű hajápolási élményt kínál olyan termékekkel, amelyek újjáélesztik a hajat, és gyönyörű természetes fényt adnak neki. A sampon enyhe tisztító és azonnali revitalizáló hatásától kezdve a kezelés helyreállító hatásáig minden egyes lépés hozzájárul az egészségesebb kinézetű, puha tapintású és természetesen fénylő hajhoz. Válassza a Kadus Velvet Oil termékcsaládot, és élvezze a gyönyörűen ápolt, ragyogó fényű haj előnyeit.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.