ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Keune hajpaszta

A Keune Hair Paste egy professzionális hajformázó termék, amelyet a holland Keune Haircosmetics márka készít. Ez a styling termékcsalád kifejezetten olyan fodrászok és stylistok számára készült, akik sokoldalú és megbízható terméket keresnek a különböző frizurák elkészítéséhez. A Keune hajpaszta különböző hajtípusokhoz és textúrákhoz alkalmas, és erős tartást biztosít matt felülettel. A Keune hajpaszta különböző változatokban kapható, mint például száraz paszta, power paszta és premier paszta. Fedezze fel a választékot és élvezze gyönyörűen formázott haját.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

A Keune hajpaszta típusai

A Keune hajpaszta többféle változatban kapható, köztük a Keune Power Paste és a So Pure Molding Mud . Mindegyik hajformázó termék egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, és különböző formázási technikákhoz használható. A Keune Power Paste például egy erős hajformázó paszta, amely rövid és középhosszú hajra alkalmas. A paszta rendkívül erős tartást biztosít, és különböző frizurák létrehozásához használható, a sima megjelenéstől a kócos stílusig. A paszta matt felületű, és száraz hajra is felvihető a hosszantartó eredmény érdekében.

A Keune hajpaszta használata

A hajpaszta különböző frizurák és megjelenések létrehozásához használható. Ha megtalálta az igényeinek megfelelő Keune hajpasztát, akkor tiszta és száraz hajra kenje fel. Ez lehetővé teszi, hogy a paszta jól tapadjon és a kívánt szilárdságot biztosítsa. Alkalmazáskor vegyen egy kis mennyiségű Keune Paste-t, és formázza haját a kívánt stílusra. Ügyeljen arra, hogy ne használjon túl sokat a termékből, mivel ez túl nehézzé teszi a haját, és megnehezíti a frizura elkészítését. A felvitel után úgy dönthet, hogy átfésüli a haját, hogy a megfelelő mennyiségű termék maradjon meg.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.