ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Tinta Color Keune

A Tinta Color Keune az egyik legnépszerűbb festéktermék a fodrászvilágban. A márka nagy hírnevet szerzett magának, mint a kiváló minőségű hajfestékek gyártója és szállítója. A Tinta Color Keune kiváló minőségéről, gazdag színeiről ismert, és a professzionális fodrászok világszerte használják. A hajfesték számos különböző színben és árnyalatban kapható, így mindenki számára alkalmas. Fedezze fel a Tinta Color Keune-t a Salontopperben, és élvezze hajszínét hosszú ideig.

 


Előnyök Tinta Color Keune

A Tinta Color Keune egyik fő előnye, hogy nagyon széles színválasztékot kínál. A természetes árnyalatoktól az élénk, vibráló színekig. A széles választék miatt a Tinta Color Keune minden hajtípushoz alkalmas, és bármilyen hajszínt és hajviseletet létrehozhat, amit csak szeretne. Ráadásul a Keune terméke hosszabb ideig szépen megmarad a hajban, így a hajfesték ideális azok számára, akik hosszabb időre szeretnének hajszínt váltani. Továbbá a hajfesték megbízható és biztonságos a használata. A márka a legújabb és legjobb összetevőket használja, hogy a hatás hosszabb ideig látható legyen, anélkül, hogy károsítaná a hajat. Így különösen azok számára, akik gyakrabban szeretnék festeni a hajukat, a Keune's Tinta Color jó megoldás.

A legjobb eredmény a Keune-tól

Ahhoz, hogy a Keune's Tinta Colorral a legjobb eredményt érje el, ajánlott a hajfestés után a Keune termékcsalád többi termékét is használni. Ezekkel a hajápoló termékekkel a festett haj még jobban ápolható lesz, és tovább élvezheti festett haját. A Keune termékcsalád termékei között samponok, kondicionálók, hajmaszkok és hajpakolások is szerepelnek. Ezeknek a termékeknek a használata biztosítja, hogy a hajad hidratált és táplált maradjon, miközben segít helyreállítani a sérült hajat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.