ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

KMS CurlUp

A KMS CurlUp számos hajápoló termékkel rendelkezik, amelyek ragyogóvá teszik fürtjeidet. A KMS CurlUp összetevői kevésbé teszik göndörré és szárazzá a hajat, és egészséges fényt adnak a fürtöknek. A KMS CurlUp termékek megkönnyítik a haj ápolását és formázását. Fedezze fel kínálatunkat, és élvezze gyönyörű, fényes fürtjeit.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár

Gondoskodás a KMS CurlUp segítségével

A KMS CurlUp termékek gondoskodnak a göndör hajról. A termékeket úgy tervezték, hogy fokozzák a fürtöket és gyönyörűvé tegyék őket. Ezenkívül a termékek használatával a hajad védetté és megerősítetté válik. Az összetevők valóban hidratálják a göndör és száraz hajat, így több fényt adnak. Ezenkívül a termékek megvédik a hőtől, például a hajszárítótól és a hajsütővasaktól. Ez megtartja a volument és a haj fényes marad.

A KMS CurlUp termékek

A KMS CurlUp hajápoló termékcsaládja különböző termékekből áll. Ott van például a Perfecting Lotion és a Control Crème, hogy simán, göndörödés nélkül formázza a haját. Ezenkívül a termékcsalád egyes termékei "Curly Girl Proof". Ez egy olyan bőrápolási módszer, ahol a termékek segítenek a legjobb fürtök elérésében. A "Curly girl módszer" betartása érdekében a termék nem tartalmazhat bizonyos összetevőket, például alkoholt vagy szulfátokat. A KMS CurlUp csavaró Style Balm, a Control Crème és a Wave Foam esetében biztos lehetsz benne, hogy ezek az összetevők nincsenek a termékben, így a fürtjeid a lehető legjobban fognak kinézni.

A termékek használata

A KMS CurlUp termékeket könnyű használni. A termékekkel formázza haját, szépen tartva azt formában. Alkalmazhatja száraz vagy törölközőszáraz hajra. A hajad hosszában oszlasd el, majd hagyd megszáradni a levegőn, vagy használj hajszárítót. Egész nap élvezheti, ahogyan a haját formázta.

Rendelje meg a KMS CurlUp-ot a Salontopperben

A KMS CurlUp finom termékeit keresi? Akkor a legjobb helyen jársz a Salontopperben. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, a csomagot másnap kézbesítjük. Ezen kívül a megrendelését 35 eurótól ingyenesen szállítjuk ki. Sokan mások is jártak már előtted, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói vélemények alapján.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.