ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

KMS krém

Szeretné jobban ápolni a haját, és egyúttal formázni is? Akkor egy KMS krémre van szükséged! Ezekkel a finom termékekkel pillanatok alatt elkészítheted a legszebb frizurákat. Fedezze fel a KMS krémtermékeket most!

Válogató

Oldalanként
KMS
Featured
Ár

Hajkrém

Adja meg hajának a megérdemelt ápolást és formázást egy finom hajkrém használatával. A KMS krémtermékek különböző termékcsaládokban kerültek kifejlesztésre. Van olyan krém, amely nagyon alkalmas göndör hajra, de száraz és sérült hajra is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb terméket, és élvezze a gyönyörűen ápolt hajat.

KMS Curl Up Control Creme

Olyan terméket keresel, amely kordában tartja a fürtjeidet, és a lehető legjobban mutat? Akkor ne keressen tovább. A KMS Curl Up Control Creme a válasz minden göndör haj problémájára. A KMS Curl Up Control Creme egy olyan termék, amelyet kifejezetten a fürtök meghatározására és szabályozására terveztek. Ez egy könnyű krém, amely hidratálja a fürtöket, és hosszantartó tartást biztosít nekik anélkül, hogy elnehezítené őket. Az eredmény? Gyönyörű és rugalmas fürtök, amelyek egész nap kitartanak, anélkül, hogy göndörödnének.

Hogyan kell használni a KMS Curl Up Control Creme-t?

  • 1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a haj törölközőszáraz.
  • 2. lépés: Vegye a kívánt mennyiséget a termékből a kezére.
  • 3. lépés: Ezt oszlasd el a kezeden.
  • 4. lépés: Vigye fel egyenletesen a hajra.
  • 5. lépés: Fújja meg a hajat fújással, vagy hagyja levegőn megszáradni.
  • Tipp: Száraz a haj? Akkor vigyen fel még egy kis mennyiséget a termékből, hogy a fürtök még határozottabbak legyenek.

KMS Moist Repair Revival Creme

A Moist Repair Revival Creme a száraz és sérült haj helyreállítására lett kifejlesztve. A termék hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek egészségesebb hajat biztosítanak. Hozza vissza a nedvességet az egyensúlyba, a Moist Repair Revival Creme használatával.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.