ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

KMS hővédő spray

Adj hajadnak végső védelmet a hajformázó eszközök hőjétől a KMS Hővédő spray-vel! Akár rendszeresen formázza, göndöríti vagy fújja a haját, fontos, hogy megvédje fürtjeit a hő káros hatásaitól. A KMS hővédő spray-vel nyugodtan használhatja kedvenc hajformázó eszközeit, tudva, hogy haját megvédi a hőkárosodástól.

Válogató

Oldalanként
KMS
Hajproblémák
Ár

KMS hővédő minden hajtípusra

Akár vastag, vékony, göndör, egyenes vagy festett hajad van, a KMS hővédő spray minden hajtípusra szabott hővédelmet nyújt. A könnyű formula láthatatlan gátat képez a haj és a hőforrás között, így megvédi a hajat a kiszáradástól, a károsodástól és a töredezett hajvégektől. Ezzel a spray-vel élvezheti a hajformázás szabadságát anélkül, hogy aggódnia kellene a hőhatások miatt.

Őrizze meg haja egészségét a KMS Heat Protection spray-vel

A hő hatására haja tompává, törékennyé és élettelenné válhat, de a KMS Hővédő spray-vel megőrizheti hajfürtjei egészségét és vitalitását. Ez a spray tápláló összetevőkkel gazdagított, amelyek segítenek hidratálni, táplálni és védeni a hajat a hőkárosodástól. Ezáltal a hajad fényes, élénk és egészséges marad a rendszeres hajformázó eszközök használata után is.

A KSM hővédő spray könnyen használható

A KMS Hővédő spray nemcsak hatékony, hanem könnyen használható a mindennapi hajformázáshoz is. Fújja egyenletesen a nedves hajra a hőkezelés előtt, és máris készen áll a hajformázásra. Ez a spray nem hagy nehéz vagy ragacsos érzetet, és könnyen kifésülhető. Így könnyedén elkészítheti kedvenc fazonjait, miközben megvédi haját a hőkárosodástól.

Hosszantartó hővédelem a KMS hővédővel.

A KMS hővédő spray-vel hosszan tartó hővédelmet élvezhetsz a hosszan tartó stílusért. Akár egyenes frizura, gyönyörű fürtök vagy hullámos haj mellett döntesz, ez a spray segít egész nap formában tartani frizurádat. Mondjon búcsút a göndör hajnak, és üdvözölje a hosszan tartó, fényes frizurát.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.