ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

MoistRepair KMS

A MoistRepair KMS termékek megvásárlása a Salontotal.hu oldalon kiváló választás azoknak, akik kiváló minőségű hajápolási termékeket keresnek. A MoistRepair KMS termékcsaládot úgy tervezték, hogy hidratálja és megvédje a hajat a külső tényezők, például a hő és az UV-sugarak által okozott károsodástól. A hajápolás, arcápolás és körömápolás legnépszerűbb márkáinak és termékeinek széles választékával a Salontotal.hu a tökéletes hely a KMS MoistRepair termékek megvásárlására!


Teljes hajrutin a MoistRepair KMS-sel

A MoistRepair KMS termékek különböző formátumokban kaphatók, beleértve a sampont, a kondicionálót és az olajokat, és úgy tervezték, hogy segítsenek a hajnak helyreállni a károsodásból, miközben kondicionálják és erősítik azt. A termékek ráadásul olyan speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek biztosítják az egészséges, fényes hajminőséget. És lássuk be, ki ne vágyna erre? A KMS egyedülálló, mert a márka hajápolási termékek széles választékát kínálja, melyeket úgy terveztek, hogy speciális hajproblémák kezelésére szolgáljanak. A márka a professzionális hajformázásra összpontosít, és számos innovatív termékkel rendelkezik a hajformázás és hajápolás területén, mint például a KMS MoistRepair termékcsalád.

Hidratálás és védelem

Fontos, hogy a MoistRepair KMS hajápolóval tápláljuk a hajunkat, mivel ezek a termékek a haj hidratálására és a külső tényezők okozta károsodások elleni védelemre szolgálnak. A haj táplálása a KMS MoistRepairrel segíthet a sérült haj helyreállításában, miközben kondicionálja és erősíti azt. Ezenkívül ezek a termékek segítenek abban, hogy a haj a jövőben ellenállóbbá váljon a károsodásokkal szemben, ami egészségesebb kinézetű és tapintású hajat eredményez. Fedezze fel most magának ezeknek az ízletes termékeknek az előnyeit, és vásárolja meg őket még ma a Salontotal.hu oldalon !

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.