ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

L'Anza gyógyító kötet

Ha vékonyszálú a hajad és hiányzik a volumen, akkor ki kell próbálnod a L'Anza Healing Volume termékeket! Ez a termékcsalád óriási volument és testességet ad a hajnak. Megvastagítja a hajszálakat, így a haj teltebbnek és nagyobb volumenűnek tűnik. Ez a bambuszból származó hozzáadott szilícium-dioxidnak köszönhető. A szilícium-dioxid valóban megduzzasztja a hajszálakat, és a haj valóban érezhetően vastagabbá válik!


L'Anza gyógyító volumen sűrítés

A jó volumen a hajadban már hajmosás közben elkezdődik. A megfelelő sampon és kondicionáló használatával biztosítod a hajad számára a megfelelő feltételeket az egészséges hajnövekedéshez és a volumen megőrzéséhez. A L'Anza Healing Volume Thickening sampon és kondicionáló pontosan ezt célozza. A sampon megteremti az egészséges hajnövekedés alapját, növeli a haj sűrűségét és dúsabbá teszi a hajat. A samponban található bambuszból származó szilícium-dioxid erősíti és sűríti a hajszálakat, így a haj vastagabbnak érződik és jobban tartja a volument.

A L'Anza Healing Volume kondicionáló a haj helyreállítására összpontosít. Azáltal, hogy a haj erősebbé válik, jobban megtartja a volument és rugalmasabbá válik. A formula emellett szuper könnyű, így nem nehezíti el a hajadat, mert persze ez az utolsó dolog, amit szeretnél, ha amúgy is vékonyszálú a hajad!

L'Anza gyógyító volumen gél

A L'Anza Healing Volume gél egy emelő gél, amely nagyobb erőt ad, így a haj több volument és testet kap. Vidd fel a gélt a nedves hajba, majd fújd be a hajadba a volument. Így sok volument kapsz a hajadba, ami a gélnek köszönhetően sokáig kitart. A zselé szinte láthatatlan, így nem fogsz látni semmilyen felhalmozódást vagy maradványt a hajban. A zselé fénylő pigmenteket tartalmaz, amelyek szép fényt adnak a hajnak a hajszárítás során. Használat után a hajadnak gyönyörű volumene és fénye lesz!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.