ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Layrite Cement Clay

A Layrite Cement Clay egy népszerű hajápoló termék, amely tartós tartásáról ismert. A termék férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. A Layrite Cement Clay segítségével sokféle frizurát formázhat. Ráadásul a Layrite Cement Clay bármilyen hajtípushoz alkalmas. Fedezze fel a terméket és élvezze a hosszú tartást.

Válogató

Oldalanként
Ár

Összetevők Layrite Cement Clay

A Layrite agyag természetes összetevőkből készül. Nem tartalmaz káros anyagokat, így a termék naponta használható. Még az érzékeny fejbőrűek számára is jó styling termék a Cement Clay. A Layrite Cement Clay amellett, hogy erős tartást biztosít, lágyító hatással is rendelkezik. A termék vízbázisú, így nem hagy foltot.

A Layrite Cement Clay használata

A termék nagy előnye, hogy könnyen alkalmazható. Vegyen egy kis mennyiséget a termékből a kezébe, és dörzsölje szét a tenyerében. Vigye fel a Layrite Cement Clay-t a törölközőszáraz vagy száraz hajra. Minél szárazabb a haj, annál erősebb a tartás és a matt felület. Oszlasd el a terméket a hajadon, és formázd a kívánt módon.

Távolítsa el a terméket

A termék egész nap a hajában maradhat. Végül zuhanyzás közben kiöblíthető a hajából. Választhatja azt is, hogy óvatosan kifésüli a terméket a hajából. A termék vízbázisú, ezért könnyen kimosható a hajából.

Kinek való a Layrite Cement Clay?

A Layrite Cement Clay mindenki számára alkalmas. Legyen göndör, egyenes, festett vagy hullámos a hajad: a termékkel hosszú tartást tudsz elérni. Ráadásul a termék férfiak és nők számára egyaránt használható. A Clay termékkel gyönyörű megjelenést hozhat létre anélkül, hogy a termék túlságosan ragadós lenne.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.