ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Living Proof száraz sampon

A Living Proof Dry Shampoo a Living Proof termékcsalád egyik hajápoló terméke. Ez egy finom termék, amely néhány egyszerű lépésben segít felfrissíteni a hajadat. A Living Proof Dry Shampoo illata is nagyon jó. Fedezze fel a Living Proof szárazsampont, és élvezze a felfrissült hajcsomót.

 

Válogató

Oldalanként
Ár

A Living Proof Dry Shampoo előnyei

A Living Proof száraz samponja számos előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb előnye természetesen a termék kényelme. A szárazsampont könnyedén alkalmazhatod, és azonnali tisztulást biztosít. A Living Proof sampon keményebb állagú, így azonnal volument is hoz magával. Ha felvitel után tovább masszírozza a terméket, akkor aktiválja a volument, és a haja dúsabbnak és dúsabbnak tűnik. Ráadásul a terméknek finom friss illata van. Továbbá a termék egy kicsit segít megvédeni a hajadat a mindennapi formázástól és a hőtől is.

A Living Proof szárazsampon használata

Nincs ideje hajat mosni, és mégis el kell mennie? Akkor a Living Proof szárazsampon remek megoldás. Ez a termék tiszta külsőt kölcsönöz a hajadnak, így egy ideig elhalaszthatod a hajmosást. A termék használata előtt átfésülheted a hajadat. Ezután jól rázd meg a flakont előre-hátra. Tartsa a flakont körülbelül 20 cm-re a fejbőrétől, és fújja a száraz sampont egyenletesen a hajtövekre. Hagyja, hogy a szárazsampon egy ideig beszívódjon, majd finoman masszírozza végig ujjaival a haján, hogy egyenletesen eloszlassa. Ha szükséges, fésülje át újra a haját, hogy a termék jól eloszoljon.

Egyéb Living Proof termékek

A Living Proof szárazsampon mellett a márka számos más termékkel is rendelkezik. Például több sampon, kondicionáló és leave-in termék is kapható. Ezen kívül a márka számos hajformázó terméket kínál, például hajhabot, hajolajokat és hajlakkot. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a termékcsalád termékeit egymás után használni.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.