ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

L'Oreál Professionnel SE Absolut Repair Molecular

Szenvedsz sérült hajjal? Nem Ön az egyetlen. Sokan tapasztalják, hogy a hajuk károsodik a hőkezelések, a vegyi kezelések vagy egyszerűen a mindennapi igénybevétel miatt. De ne aggódj, van megoldás. A L'Oréal Professionnel kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amelyet kifejezetten a súlyosan károsodott haj helyreállítására és revitalizálására terveztek.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular termékek

A L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular termékek egy teljes hajápolási rutin, amelyet kifejezetten a sérült haj helyreállítására terveztek. Ez a termékcsalád három erőteljes hajápoló terméket tartalmaz: az Absolut Repair Molecular sampont, az Absolut Repair Molecular leöblíthető szérumot és az Absolut Repair Molecular Leave-in maszkot. A sampon mélyen tisztítja, kibontja és kondicionálja a hajat, míg a szérum és a maszk helyreállítja a haj makromolekuláris szerkezetét, és átalakítja a loknikat. Hajad nemcsak táplált és rugalmas lesz, hanem védve a mindennapi környezeti hatásoktól is.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.