ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Adj a sérült hajadnak a legjobb kezelést, hogy esélye legyen regenerálódni és ne károsodjon tovább! A L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox biztosítja, hogy sérült hajadat helyreállítsa és megvédje a további károsodástól. A fodrászati kezelések és a környezetszennyezés károsíthatja a hajat. Ezenkívül az oxidáló fémrészecskék további károkat okoznak. A Metal Detox termékekkel optimális javítást és védelmet biztosíthat sérült hajának.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár

Károsodott haj ápolása Metal Detox-szal

Könnyen sérült a hajad? Ha igen, akkor a hajának jó kezelésre van szüksége, amely biztosítja a sérülések helyreállítását és a haj védelmét a további károsodástól. A Metal Detox termékek segítenek helyreállítani a sérült hajat, és 87%-kal csökkentik a hajtöredezés kockázatát. A Metal Detox sampon, maszk és olaj ráadásul nem befolyásolja a haj színét, az megmarad a mosás előtti állapotában, sőt segít megvédeni a szín intenzitását a fakulástól. Sok más samponhoz és hajpakoláshoz hasonlóan ez is egészséges fényt ad a hajadnak!

De akkor miért hívják ezt a vonalat Metal Detoxnak? És miben különbözik a L'Oréal Professionnel más termékcsaládjaitól? Nos, a Serie Expert Professionnelben van egy szabadalmaztatott technológia, amely biztosítja a fémrészecskék eltávolítását a hajból. Hallom, hogy azt gondolja: "Fémrészecskék a hajamban? " Valóban létezik, a csapvízben és a környezetén keresztül apró fémrészecskék kerülnek a hajába. Amikor ezek oxidálódni, azaz rozsdásodni kezdenek, hajkárosodást okoznak. A Metal Detox 10%-os glicoaminja ezeket a részecskéket mélyen a hajba vezeti és eltávolítja. Különösen a színtelenített haj sérült vagy nyitott hajszálakkal rendelkezik, ahol a fémrészecskék csapdába esnek. Ezért a Metal Detox sorozatot a színtelenített és szőkített hajra ajánljuk.

Serie Expert Metal Detox

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox sampon : Haját károsíthatja és elszínezheti a hajában lévő fémrészecskék oxidációja. Ez a sampon megakadályozza ezt, és megvédi a szín intenzitását a fakulástól. Mivel a fémrészecskék eltávolításra kerülnek a szálakból, a haj kevésbé hajlamos a hajtöredezésre.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Masque: Ez a hajmaszk gondoskodik a sérült hajról, miközben védi a hajszínt.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Concentrated Oil: Ez egy kondicionáló hajolaj, amelyet naponta használhatsz sérült hajra. Ez a leave-in hajolaj megvédi a hajszínt a fakulás ellen, és védi a hajat a károsodástól. A haj egészséges fényt kap, és puha érzést kelt anélkül, hogy elnehezítené.

 

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.