ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

L'Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced

A fejbőrének extra ápolásra van szüksége, és fejbőrproblémái vannak? Akkor a L'Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced új termékcsaládja lehet a válasz. Ez a termékcsalád számos olyan terméket tartalmaz, amelyekkel fejbőrét újra frissnek érezheti, de a fejbőrproblémákat is a mélyükön kezeli. Zsíros haj, irritált fejbőr vagy korpásodás? Nincs többé, hála a Scalp Advancednek!

Válogató

Oldalanként
Fejb?rproblémák
Összetevok
Kategória
Ár

L'Oréal Scalp Advanced

Ebben a termékcsaládban nem kevesebb, mint négy sampont, két hajpakolást és egy kondicionálót találsz. Mindezek a termékek a fejbőr ápolását célozzák, egy adott hajproblémát megcélozva. Attól függően, hogy milyen problémát céloznak meg, természetesen különböző összetevőket adtak hozzá.

Korpásodás elleni sampon

Az ebben a termékcsaládban található samponok mindegyike a fejbőr megnyugtatására és nyugtatására szolgál, de mindegyiknek megvan a maga célja is. A korpásodás elleni sampon például antibakteriális anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a korpásodást és megakadályozzák, hogy a gombák megtelepedjenek a fejbőrön. A sampon először gondoskodik arról, hogy a korpásodás zsíros és száraz pelyhei eltávolításra kerüljenek. Ezenkívül így biztosítja azt a kezelést, amely csökkenti a korpásodást.

Hajgyógyítás

A Scalp Advanced két hajkúrája biztosítja, hogy a fejbőr jobban ápolt legyen, és rendelkezzen az egészséges hajnövekedés építőköveivel. A három kúra mindegyike saját hatóanyagokkal rendelkezik, és így a hajnövekedésből származó saját fejbőrproblémát kezeli. Az Aminexil változat olyan összetevőket tartalmaz, amelyek jobban rögzítik a hajat a fejbőrben, így az hosszabb ideig megmarad. A Serioxyl változat viszont a haj megvastagítására összpontosít. A Serioxyl a hajhagymákra hatva serkenti a jobb hajnövekedést, így a haj dúsabb lesz.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.