ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Makadámia sampon

A makadámia sampon egy makadámiaolajból készült hajápoló termék. Ez a természetes olaj hidratáló és tápláló tulajdonságairól ismert. A makadámia sampon könnyen használható. Ráadásul a sampon többféle változatban kapható, így teljesítheti hajválasztási vágyát. Fedezze fel a Macadamia sampont a Salontotal.hu oldalon, és gondoskodjon hajáról a maga módján.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Összetevok
Ár

A makadámia sampon típusai

A makadámia sampont különböző típusokban kínálják. A természetes összetevőknek köszönhetően ezek a samponok különböző célokat szolgálnak. Például a Macadamia Weightless Repair Shampoo egy kondicionáló és enyhén tisztító sampon, amely anélkül ápolja a hajat, hogy elnehezítené azt. A samponnak köszönhetően több volument és testet élvezhet hajában. A Macadamia Nourishing Repair Shampoo helyreállítja és táplálja haját, így az kifakul. Így a festett haj számára egy igazi kihagyhatatlan termék.

Összetevők Makadámia sampon

A márka nem véletlenül kapta a nevét: a termékek makadámiaolajat tartalmaznak. Ez az olaj a haj hidratáló és tápláló tulajdonságairól ismert. Ráadásul zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, amelyek megvédik a hajat a környezeti ártalmaktól.

A sampon használata

A Macadamia sampon használata egyszerű. Először is győződjön meg róla, hogy a haja nedves. Ezután kenjen egy kis mennyiséget a kezére, és egyenletesen oszlassa el a haján. Ezután finoman masszírozza be a fejbőrébe, és dolgozza végig a hajvégekig. Ezután öblítse le meleg vízzel, és szükség esetén ismételje meg a műveletet. A legjobb eredmény érdekében hajmosás után alkalmazzon kondicionálót. Ez extra ápolást biztosít a hajának.

A makadámiáról

AMacadamia egy jól ismert fodrászati márka, amely makadámiaolajat használ termékeiben. Ezáltal a termékek szuperegészségesek, táplálóak és hidratálóak a haj számára. A márka kínálatában samponok, kondicionálók, leave-in maszkok és hajolajok szerepelnek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.