ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Matrix Total Results Brass Off

A festett vagy természetes barna haj nem kívánt meleg és rézszínű árnyalatoktól szenvedhet a hajban. A Matrix Total Results Brass Off megoldást kínál egy egész termékcsaláddal, amely a barna hajadat a kívánt színárnyalaton tartja. A Brass Off termékekkel egészen a hajvégekig ápolod a hajadat, és megőrzöd a barna tónust, amire vágysz!

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Kategória
Ár

Matrix Brass Off barna hajra

Természetes vagy festett egyaránt használhatja a Matrix Brass Off-ot barna hajra. A termékek célja, hogy a legtöbbet hozza ki a (természetes) barna színéből. Külső körülmények miatt meleg vagy rézszínű árnyalatok jelenhetnek meg a hajában, így nem kapja meg a kívánt színt. Ennek ellensúlyozására anélkül, hogy azonnal vissza kellene mennie a fodrászhoz, a Matrix Brass Off lehetővé teszi a hajszín ápolását és a kívánt színtónus fenntartását.

Matrix Total Results Brass Off termékek

A Matrix Total Results Brass Off termékcsaládban 4 terméket találsz, amelyek segítenek a hajad ápolásában és a barna hajad optimális színtónusának megőrzésében. Hadd soroljuk fel őket röviden:

  • Sampon: A Brass Off sampon semlegesítő kék-lila pigmenteket tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani a meleg tónusokat a barna hajból, hogy friss, hűvös árnyalatot kapjon.
  • Kondicionáló: Gazdag kondicionáló vitaminokkal és olajokkal, amelyek táplálják és hidratálják a hajat. Ezenkívül a Brass Off kondicionáló semlegesíti a haj meleg tónusokat.
  • Hajmaszk: Táplálást és hidratálást biztosít, miközben hajszínét hűvös árnyalatúra frissíti. A hajpakolásban lévő vitaminok és olajok táplálják és helyreállítják a hajat. A Brass Off hajmaszk kék-lila pigmentjei hűvösebb, friss árnyalatot biztosítanak.
  • Tonizáló spray: Ez a tonizáló spray azonnali hűvösebb árnyalatot biztosít a hajadnak formázás közben. A tonizáló spray semlegesítő formulája semlegesíti a barna haj meleg tónusait. Ezenkívül ez a spray hidratálja a hajat, hogy egészségesebbé tegye és csökkentse a göndörödést.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.