ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Matrix Total Results Instacure

A leginkább sérült hajnak természetesen erőteljes javításra van szüksége. A Matix Total Results Instacure segít helyreállítani és megerősíteni a hajat, hogy a töredezett hajvégek és a töredezés kevésbé legyen gyakori. Az Instacure termékek folyékony fehérjével gazdagítottak, amely visszaadja a haj erejét és küzd a porozitás ellen.

 

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Matrix Instacure sérült hajra

Adjon sérült hajának azonnali gyógyulást a Matrix Instacure segítségével. A Matrix Instacure sérült hajra biztosítja a sérült haj megfelelő és gyors regenerálódását. Egészségesebbnek érzi magát, egészségesebbnek tűnik, és az olyan problémák, mint a hajtöredezés és a töredezett hajvégek ritkábbak lesznek. Ennek oka, hogy a Matrix Instacure termékek folyékony fehérjékkel vannak dúsítva, amelyek visszaadják a haj erejét. Ezenkívül a fehérjék feltöltik a haj "üres" helyeit, csökkentik a porozitást és erősebbnek érzik a hajat.

Matrix Instacure termékek

Matrix Total Results Instacure Repair sampon: Nemcsak tiszta hajatbiztosít , hanem közvetlenül segíti a sérült haj regenerálódását folyékony fehérjék hozzáadásával, amelyek segítenek a haj megerősítésében.

Matrix Total Results Instacure Repair Conditioner: Egy ezzel a kondicionálóval végzett kondicionáló kezelés után a hajad ismét puhábbnak és egészségesebbnek érzed. A haj jobban védett a göndörödés ellen is, így bye bye göndörödés!

Matrix Total Results Instacure Anti-Breakage Porosity Spray: Ez a tápláló leave-in a folyékony fehérjének és a B5-vitaminnak köszönhetően újra erősebbé teszi a hajat. Emellett segít, hogy a száraz haj ismét sima és puha legyen, így a hajad könnyebben kibontható és kibontható. Így használat után a hajad készen áll a formázásra.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.