ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Matrix Total Results So Silver

Az ezüst sampon nyilvánvalóan a sárga tónusok eltávolítására szolgál a hajadból. A Matrix nem csak egy ezüstös sampont kínál, hanem egy teljes, semlegesítő tulajdonságokkal rendelkező ápolási termékcsaládot. A Matrix Total Results So silverben a kondicionálótól a tonizáló spray-ig minden megtalálható, hogy szőke, ősz vagy fehér hajad többé ne tűnjön sárgának.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Sárga tónusok eltávolítása Matrix So Silverrel

A szennyeződés és az oxidáció lassan sárga árnyalatokat eredményez a fehér, szürke vagy ezüstszőke hajában. Természetesen nem akarod ezeket a sárga és meleg árnyalatokat. A Matrix So Silver termékekkel eltüntetheted ezeket a sárga árnyalatokat, így hajad friss, hűvös árnyalatú marad. Ez lila pigmentek hozzáadásával történik, amelyek semlegesítik a sárga tónusokat. Ezenkívül a termékek olyan összetevőkkel gazdagodnak, amelyek helyreállítják és hidratálják a hajat. Így még az öregedő fehér vagy ősz haj is fiatalosnak és fényesnek tűnhet.

Matrix Total Results So Silver termékek

  • Sampon: A So Silver samponnal megtisztíthatja és kondicionálhatja haját, miközben a sárga tónusok eltávolításával a kívánt színárnyalatot kapja hajában.
  • Kondicionáló: Táplálja a hajat, így kevésbé érzi száraznak és törékenynek. Ezenkívül hűvös tónusokat zár a hajadba.
  • Maszk : ápolás és színsemlegesítés egyben. Használja a Matrix So Silver maszkot extra ápoláshoz és színsemlegesítéshez a szokásos rutinja mellett.
  • Tonizáló spray: Eltávolítja a hajadból az azonnali sárga tónusokat, miközben a hajadat formázod. A formula sárgát semlegesítő pigmenteket tartalmaz, hogy hűvös, friss árnyalatot adjon a hajának. Ezen kívül a So Silver tonizáló spray kondicionálja a hajat, így kevésbé göndörnek és erősebbnek érzed.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.