ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Matrix Total Results Unbreak My Blonde

A hajszőkítés komoly károkat okoz a hajadban, ezért a megfelelő ápolás elengedhetetlen! A Matrix Total Results Unbreak My Blonde termékekkel jól ápolhatja szőke haját. A termékcsalád három termékből áll, amelyek segítenek helyreállítani az érzékeny szőke hajat, és citromsavat használnak a haj pH-értékének helyreállításához. A Matrix Total Results Unbreak My Blonde rutin újra erősebbé teszi a hajad!

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Kategória
Ár

Mátrix Unbreak My Blonde

Ha valaha is szőkítette már a haját, tudja, hogy ez jelentős károkat okozhat a hajában. Megfelelő ápolás nélkül a hajad tompa, törékeny és száraz lesz. A szőkítés nyitva hagyja a hajszálakat, ami elveszi a táplálékot és a hidratálást a hajból. Pont akkor, amikor a hajadnak nagy szüksége van rá. Ezért a Matrix Unbreak My Blonde citromsavval dúsított. A citromsav újra savasabbá teszi a hajat, ezáltal bezárja a hajszálakat, és egészségesebbé teszi a hajat. Az egész rutin a hajnak ezt a citromsavat, valamint más előnyöket is biztosít.

Unbreak My Blonde termékek

3 Unbreak My Blonde termék van, amelyet a hajad ápolására használhatsz. Természetesen együtt adják a legjobb eredményt, és valóban láthatóan erősebbé teszik a hajadat, de külön-külön is használhatod őket, és beillesztheted őket a rutinodba!

  • Szulfátmentes sampon: Ez az enyhe Matrix Total Results Unbreak My Blonde sampon szulfátok nélkül biztosít jó tisztítást, amire az érzékeny szőkített hajnak szüksége van, mivel különben tovább károsodik. A samponban lévő citromsav hatására a hajszálak újra bezáródnak, így egészségesebbnek és élénkebbnek tűnik.
  • Erősítő kondicionáló: Adja vissza szőkített hajának puhaságát és fényét az erősítő Matrix Total Results Unbreak My Blonde kondicionálóval. Használat után a hajad erősebbnek és csodálatosan puhának fog tűnni.
  • Helyreállító Leave-in kezelés: adjon a hajnak több és tartósabb hidratálást a Matrix Total Result Unbreak My Blonde Leave In kezeléssel. Ez a hidratálás helyreállítja a haj erejét és egészséges fényét.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.