ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Moser Clippers

A Moser nyírógépek a Moser márka egyik népszerű termékei közé tartoznak. A Moser hajnyírógépek segítségével a professzionális felhasználók és az otthoni felhasználók egyaránt formába hozhatják a hajukat. Erős motorja és hosszú akkumulátoros üzemideje megkönnyíti a használatát. Fedezze fel a Moser hajnyírógépeket a Salontotal.hu weboldalon.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

Moser Clippers használata

A Moser nyírógépek használata egyszerű folyamat, és profik és kezdők számára egyaránt elvégezhető. Mielőtt elkezdené, ki kell választania a megfelelő vágófejet. Ez a kívánt hosszúságtól függ. Ezenkívül fontos, hogy feltöltse a nyírógépet. Indítsa el a nyírógépet, és a készüléket 90 fokban állítsa a fejhez képest. Dolgozzon szakaszosan a hajban, hogy ne hagyjon ki vagy ne vágjon duplán területeket. Használat után szappannal és vízzel tisztíthatja meg a készüléket.

A hajvágógépek típusai

A Moser kínálatában többféle hajvágógép található. Egyesek vezeték nélküliek, míg másoknak van vezetéke. Abban is van különbség, hogy milyen fejdarabok illeszkednek a hajnyírókra.

A Moser hajvágógépek előnyei

A márka számos hajvágógépet adott már ki. A modellek méretben, akkumulátoros üzemidőben és árban különböznek egymástól. A készülék tartozékai is különbözhetnek. A legkisebb vágófejek ezért rövid eredményeket adnak. Minden hajvágógép finom markolattal rendelkezik, és otthoni felhasználók is használhatják.

A Moserről

A Moser egy jól ismert márka a professzionális hajvágók és hajvágógépek területén. A Moser hajvágógépek mellett a márka hajvágóit is megtalálja nálunk. A márka leginkább kiváló minőségű termékeiről ismert. A hajvágógépeket és hajvágógépeket profik és otthoni felhasználók egyaránt használhatják. A termékek ráadásul hosszú akkumulátoros üzemidővel rendelkeznek. A márka hajvágó gépei száraz és nedves hajon is működnek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.