ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Moser Trimmer

A Moser Trimmer a Moser márka egyik jól ismert eszköze. A márka kiváló minőségű, professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas termékeiről ismert. A Moser Trimmer lehetővé teszi a haj vágását és formázását. Fedezze fel a Moser trimmert a Salontotal.hu oldalon, és vágja a haját tetszése szerint.

 

Válogató

Oldalanként
Ár

A Moser trimmelők típusai

A Moser többféle trimmert adott ki, amelyek mindegyike más-más igényt elégít ki. A legtöbbjük vezeték nélküli és nagy teljesítményű motorral rendelkezik. Így a trimmerek gyors és hatékony vágást biztosítanak még vastag és durva haj esetén is. Ezenkívül a készülékek hosszú akkumulátoros üzemidővel rendelkeznek. A Moser által kínált készülékek egyike a fül- és orrnyíró. Ez a készülék tökéletesen működik a szőrzet rövidítésére ezen a területen.

A trimmerek előnyei

A Moser trimmerek egyik legnagyobb előnye az állítható vágófej. Az állítható vágófejjel a haj hossza 0,7 mm és 3 mm között állítható, a kívánt hossz függvényében.

A trimmer használata

A Moser trimmer használata modellenként eltérő lehet. Általában ugyanúgy működnek. Először is fontos, hogy az akkumulátort teljesen feltöltse. Állítsa be a kívánt vágási hosszúságot a rögzítőfésűvel. Ezenkívül fontos, hogy borotválkozás előtt mossa meg a haját. Borotválkozzon a szőr növekedési irányával szemben. Borotválkozás után szappannal és vízzel tisztítsa meg. Bölcs dolog továbbá a szőrzetet és a környező bőrt krémmel ápolni.

A Moserről

A Moser egy jól ismert márka a professzionális hajvágók és hajvágógépek területén. A Moser hajvágók mellett a márka hajvágógépeit is megtalálja nálunk. A márka leginkább kiváló minőségű termékeiről ismert. A trimmereket és hajvágógépeket profik és otthoni felhasználók egyaránt használhatják.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.