ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 0

Az Olaplex No 0 az Olaplex rendszer egyik legújabb kiegészítője. Az Olaplex No 1 és a No 2 -hoz hasonlóan az Olaplex No 0 is javítja a hajban lévő megszakadt kénkötéseket. Az Olaplex No 0 emellett erősíti a hajat és védi a haj szerkezetét. Az Olaplex No 0 kiegészíti a Olaplex No 3 honlapot, és otthon is könnyen használható. Fedezze fel kínálatunkat és élvezze egészséges haját.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Kategória
Ár

Milyen típusú gyógyszer az Olaplex No 0?

Az Olaplex No 0 a Olaplex No 3 kiegészítője. Ez egy előkezelés, és ideális otthoni kezelésként. A termék minden hajtípusra, hajszínre és hajszerkezetre alkalmas, akárcsak az összes többi Olaplex termék. Ez egyfajta alapozó a No.3 kezeléshez. Az Olaplex No 0 segít csökkenteni a töredezést és mérsékelni a göndörödést. Ezt a terméket otthon magad is felteheted a hajadra, a No 1 és No 2 esetében ajánlott, hogy szakemberrel végeztesd el a termék használatát.

Hogyan használja az Olaplex No 0-t?

Az Olaplex No 0-t tiszta, száraz hajra kell felvinni. A terméket a hajtövektől a hajvégekig kell alkalmazni. Miután a terméket felhordta a hajába, tovább fésülheti. Így kellőképpen eloszlik és jól beszívódik a hajba. A 10 perces áztatás után hozzáadhatja a Olaplex No 3. Hagyd rajta még 10 percig, majd kiöblítheted. A legjobb eredmény érdekében ezután megmoshatja a haját a Olaplex No 4 en No 5, a samponnal és a kondicionálóval. A Olaplex No 6 en No 7 segítségével a hajadat a neked tetsző modellben formázhatod. A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Mitől olyan jó az Olaplex?

Minden Olaplex termék vegán, szulfátmentes és parabénmentes. Ez megakadályozza a haj kiszáradását és csökkenti a hajhullást. Ezenkívül az Olaplexben található összetevők biztosítják, hogy a sérült hajadat újra összeforrasztják. Ezáltal a hajad kivételesen erős, fényes, de mindenekelőtt szuper egészséges lesz. További előnye, hogy az Olaplexszel kezelt hajat csak hetente körülbelül egyszer kell megmosni. Így ha fested a hajad, az még tovább tart.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.