ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 1

Az Olaplex No 1 egy egyedülálló termék, amelyet a sérült haj helyreállítására és megerősítésére fejlesztettek ki. A hajban lévő, például a színezés által okozott károkat az Olaplex No 1 minimálisra csökkenti. A terméket a festés során a kémiai készítményhez adják, és a kezelés során segít megerősíteni a haj gyenge területeit. Az Olaplex No 1-t ajánlott úgy használni, mint egy szakembert. Fedezze fel kínálatunkat, és élvezze egészséges hajcsomóját!

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Milyen típusú gyógyszer az Olaplex No 1?

Az Olaplex No 1 a "Bond Multiplier" összetevőt tartalmazza. Ez segít a sérült haj helyreállításában és a hajszálak megerősítésében. Az Olaplex No1 hajfestés és hajvágás előtt használható. A termék minden hajtípusra alkalmas, és mentes a szulfátoktól, parabénektől és állati eredetű összetevőktől. Ennek eredményeképpen a hajad nem lesz száraz, és kevesebb hajhullásod lesz. Az Olaplex hajápoló termékekkel nem kell gyakran, átlagosan hetente egyszer hajat mosni.

Az Olaplex rendszer

Az Olaplex egy különböző termékeket tartalmazó hajápolási termékcsalád. Minden termék más-más ápolási módszerre való. Az Olaplex No 1 és No 2 termékeket a fodrász a hajfestés alatt és után alkalmazza, hogy megelőzze a károsodást. A fodrász által végzett kezelés után tökéletes a No 3, amely egy hajmaszk. Ezután a No 4 és No 5 samponnal és kondicionálóval moshatod meg a hajad. Az Olaplex No 6,7,8 és 9-es számú hajformázó termékek: hajbalzsam, hajolaj, hajmaszk és hajszérum. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a teljes hajápoló termékcsalád használata.

Hogyan használja az Olaplex No 1-t?

Az Olaplex No 1 használatát szakembereknek javasoljuk. Ennek oka, hogy a terméket a festékkezelés során a kémiai készítményhez adják hozzá. A fodrász az Olaplex No 1-et a száraz, mosatlan hajadra masszírozza, majd 10 perc áztatás után öblítse ki a terméket. Ezt a kezelést követően a haját festik és vágják.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.