ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 2

Az Olaplex No 2, más néven "Bond Perfector" az Olaplex hajápoló termékcsalád második terméke. Az Olaplex No 2 egy kondicionáló termék, amelyet az Olaplex No 1-gyel együtt használnak. Egyedi formulával rendelkező termék, amely segít a haj javításában és megerősítésében. Az Olaplex No 2 használatát professzionális fodrászok ajánlják. Fedezze fel kínálatunkat, és élvezze egészséges hajkoronáját!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Hogyan használja az Olaplex No 2-t?

Az Olaplex No 2-t az Olaplex No 1-gyel történő hajmosás után a fodrász alkalmazza a hajra. A terméket a hajba masszírozza, majd 10 percig kell beszívódnia. Ezt követően kiöblíthető, és máris mosható és formázható a haj. Az Olaplex No 2 minden hajtípusra alkalmas, és festett és festetlen hajra egyaránt használható. Az Olaplex No 1 és No 2 intenzív kezelések, amelyek javítják a haj szerkezetét. Ezért ideális lépés a színkezelés kiegészítésére, és biztosítja, hogy a haj kevésbé károsodjon.

Az Olaplex rendszer

Az Olaplex egy több termékből álló hajápoló termékcsalád. Az Olaplex No 1-et és No 2-t a fodrász a hajfestés alatt és után alkalmazza, hogy megelőzze a károsodást. A fodrászati kezelés után a No 3 hajmaszk következik a sorban. A maszk után a 4. és az 5. számú samponnal és kondicionálóval moshatod meg a hajad. Az Olaplex No 6,7,8 és 9 a hajformázó termékek: a leave-in, a hajolaj, a hajmaszk és a hajszérum. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a teljes hajápoló termékcsalád használata.

Mitől jó az Olaplex?

Az Olaplex mentes az állati eredetű összetevőktől, szulfátoktól és parabénektől. Ennek eredményeként a hajad nem szárad ki, és kevésbé hullik ki a hajad. Ezenkívül az Olaplex egyedülálló formula, amely lehetővé teszi a sérült haj regenerálódását. Az Olaplex használata után a hajad egészségesebb, fényesebb és erősebb lesz. Az Olaplex No 1 és No 2 fodrászkozmetikai kezeléshez ajánlott, a No 3-tól kezdve a termékeket otthon is könnyedén használhatja.

Rendelje meg az Olaplex No 2-t a Salontopperben

Ha lelkesedni kezdett az Olaplex No 2 vagy bármely más Olaplex termékért, akkor a Salontopperben számos előnnyel megvásárolhatja azokat. Különböző készleteket is talál kínálatunkban. Rendelését 35 eurótól ingyenesen kiszállítjuk Önnek. Ha a termékeket vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendeli meg, megrendelését másnap kiszállítjuk. Sokan mások is jártak már Ön előtt, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói véleményeken.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.