ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 3

Az Olaplex No 3 kifejezetten otthoni kezelésekhez készült, hogy a fodrászati kezelések között is kiváló állapotban tartsa haját. Az Olaplex No 3 tökéletes segítséget nyújt ahhoz, hogy haját kiváló állapotban tartsa. A termék egy hajmaszk, amelyet áztatás után ki kell öblíteni. Az Olaplex No 3 önmagában is használható, de a legjobb eredményt a termékcsalád többi Olaplex termékével kombinálva érhetjük el. Fedezze fel kínálatunkat, és élvezze erős és egészséges haját.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Milyen típusú gyógyszer az Olaplex No 3?

Az Olaplex No 3 egy olyan hajmaszk, amely a hajban lévő megtört kénkötéseket visszaállítja eredeti erejüket. A termék segít megelőzni a sérüléseket és a töredezést, valamint egészségesebbé és fényesebbé teszi haját. Az Olaplex többi termékéhez hasonlóan a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, valamint parabén- és szulfátmentes. Az Olaplex No 3 a márka összes többi termékével együtt vegán.

Hogyan használod az Olaplex No 3-at?

Az Olaplex No 3 használata nagyon egyszerű, mivel ez egy hajmaszk. A termék felvitele előtt jól ki kell fésülni a hajat. Ezután bőséges mennyiséget kenhetsz a Hair Perfectorból a törölközőszáraz hajadra. Ezután hagyja a terméket körülbelül 10 percig beszívódni. Végül óvatosan öblítse ki az Olaplex No 3-at, és máris kezdheti a hajmosást samponnal és kondicionálóval, például Olaplex No 4 en 5. Az Olaplex termékek külön-külön is használhatók, de a legjobb eredményt az Olaplex termékcsalád termékeivel kombinálva érhetjük el.

Mire valók az Olaplex egyéb termékei?

Az Olaplexnek van egy ápoló termékcsaládja, amely 10 terméket tartalmaz. Az Olaplex No 1 és No 2 termékeket fodrászati kezeléseknél használják, ezért ajánlott, hogy ezt szakemberek alkalmazzák. Az Olaplex No 0 azonban otthon is alkalmazható. Az Olaplex No 3 a hajmaszk, a No 4 és No 5 pedig a sampon és a kondicionáló a termékcsaládból. A No 6,7,8 és 9 hajformázó ez egy leave-in, egy hajolaj, egy hajmaszk és egy hajszérum.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.