ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 4

Az Olaplex No 4 az a sampon, amely javítja, helyrehozza és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. Az Olaplex No 4 az Olaplex egyik olyan terméke, amelynek egyedülálló formulája megszünteti a károsodást és a göndörödést az erős, egészséges és fényes hajért. A Bond Maintenance sampon minden hajtípushoz használható. Az Olaplex No 4 segítségével élvezheti a termékek által nyújtott finom eredményeket. Fedezze fel kínálatunkat és erősítse meg hajcsomóját.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Hogyan használja az Olaplex No 4-et?

Az Olaplex No 4 egy sampon, amelyet úgy használhat, mint bármely más sampont. Nedvesítse be a haját, majd oszlasson el egy kis mennyiségű sampont a haján. A masszírozás során további vizet adhat hozzá, hogy még több habot hozzon létre. Az ujjbegyeivel jól masszírozza át a fejbőrét, hogy megtisztítsa azt. Ezután óvatosan öblítse le a sampont. Ezután másodszor is megmoshatod, így több habot kapsz, és a hajad teljes hosszát meg tudod tisztítani egészen a hajvégekig. A végén öblítsd ki ezt is, és máris jól megmostad a hajad, szép fényt adva neki.

A teljes Olaplex termékcsalád

Bár az Olaplex termékek külön-külön is használhatók, a legjobb eredmény érdekében mégis ajánlott a termékcsalád összes termékét használni. Az Olaplex termékcsalád ugyanis számos olyan termékből áll, amelyek kiegészítik egymást. Az első a sorban az Olaplex No 1 és No 2, amelyek olyan termékek, amelyeket a fodrász használhat a kezelés során. Ha otthon szeretné használni, akkor a legjobb, ha az Olaplex No 0-val kezdi. Ezután használhatod az Olaplex No 3-t, ami egy hajmaszk. Miután ez felszívódott és kiöblítettük, megmoshatjuk a hajunkat az Olaplex No 4 és No 5 samponnal és kondicionálóval. Végül formázhatja a haját az Olaplex No 6,7,8 és 9: a hajbalzsam, a hajolaj, a hajmaszk és a hajszérum segítségével.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.