ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 7

Az Olaplex No 7 az Olaplex rendszer egyik utolsó lépése. Az Olaplex No 7 egy kötőolaj, tehát egy hajformázó termék. Az olaj révén növeli a haj fényét, puhaságát, színét és élénkségét. Az Olaplex No 7 hővédelmet is nyújt 450 fokig. Fedezze fel kínálatunkat, és formálja haját Olaplex termékekkel.

 

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Milyen típusú termék az Olaplex No 7?

Az Olaplex 7 termék után a Bonding Oil a következő az Olaplex termékcsaládban. Az Olaplex No 7 egy hajolaj a haj formázására és védelmére. Használhatja önmagában, vagy a többi Olaplex termékkel kombinálva. Ha az összes terméket szeretné használni, akkor egy sorrendet követhet: Az Olaplex No 0, 1 és 2 az előkezelések, míg az 1. és 2. számú a professzionális használatra való. A 3. számú Olaplex egy hajmaszk. Az Olaplex No 4 és No 5 samponnal és kondicionálóval mossa meg a haját. Az Olaplex No 6 egy leave-in. A 7-es számú Olaplex-szel ezután formázhatja a haját. A termék egy koncentrált és súlytalan hajolaj, amely segít a haj helyreállításában. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a teljes Olaplex rendszer használata.

Mitől olyan jó az Olaplex?

Minden Olaplex termék vegán, szulfátmentes és parabénmentes. Ez megakadályozza a haj kiszáradását és csökkenti a hajhullást. Emellett az Olaplex egyedülálló formulája biztosítja, hogy a sérült hajadat újra összeforrasztja. Ezek az összetevők az Olaplex No 7-ben is megtalálhatóak, így a hajad erős, fényes és szuper egészséges lesz. További előnye, hogy az Olaplexszel kezelt hajat csak hetente körülbelül egyszer kell megmosni. Így ha fested a hajadat, még tovább megmarad. Az Olaplex No 7 lehetővé teszi, hogy gyönyörűen formázza a haját.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.