ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Osmo Super Silver

A szőkék körében népszerű termékcsalád az Osmo Super Silver. A szőke hajnak, természetes vagy szőkített, mindenféle árnyalata és tónusa van. A szürke és szőke haj az oxidáció, vagy a hajformázó termékekből származó felhalmozódás és egyebek miatt kapja ezeket a tónusokat a hajban. Sok szőke gyönyörű hamvasszőke vagy szürkésszőke megjelenésre vágyik. Aki pedig szép ősz hajra vágyik, annak is szüksége van arra, hogy rendszeresen használjon ezüstös sampont. Ez ugyanis semlegesíti a hajadban lévő sárga és meleg tónusokat, hogy hűvös megjelenést kapj. Ehhez az Osmo kifejlesztette a Super Silver termékcsaládot két hatékony termékkel, amelyekkel a hajad a megfelelő tónusba kerülhet; a Super Silver samponnal és a Super Silver maszkkal!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Osmo Silver sampon

Az Osmo Silver sampon az Osmo egyik legjobb terméke. Ez a sampon tudja, hogyan kell erősen semlegesíteni a szőke és szürke haj sárga és meleg tónusait, hogy hűvös szőke megjelenést kölcsönözzön. Ez az Osmo Super Silver samponban található szuper lila pigmenteknek köszönhető. Mind a természetes, mind a szőke hajban ezek biztosítják, hogy a sárga színt eltávolítsák a hajból, mivel ezek a színek kiegyenlítik egymást. Ez a szulfátmentes ezüstös sampon ráadásul kíméletesebb a hajhoz, mint a szulfátokat tartalmazó ezüstös samponok. Az Osmo Shampoo Super Silver sampon 3 változatban kapható; 100ml, 250ml vagy 1000ml.

Osmo Super Silver No Yellow Mask

Még mindig nem elég a színsemlegesítés, vagy ragaszkodsz a különleges samponodhoz, akkor ott az Osmo Super Silver No Yellow Mask. Ezt a maszkot biztosan nem használod minden alkalommal, de amikor úgy gondolod, hogy ismét itt az ideje, hogy a szőke, ősz vagy fehér hajadból eltűnjenek a sárga és meleg árnyalatok. Használd a maszkot törölközőszáraz hajra, és hagyd rajta 3-5 percig. Ettől hűvös, világos árnyalatot kap a hajad! Az Osmo Super Silver No Yellow Mask 2 méretben kapható: 250ml és 1000ml.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.