ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Parlux hajszárító

Ha kiváló minőségű professzionális hajszárítót keres, a Parlux hajszárítót mindenképpen érdemes szem előtt tartani. Erős motorjával és innovatív technológiáival a Parlux hajszárító a fodrászok és fodrászok abszolút kedvence. Természetesen a Salontotal.hu oldalon több változatot is találsz ! Olvass tovább és tudd meg, miért érdemes neked is a Parlux hajszárítót választanod!

 

Válogató

Oldalanként
Ár

Előnyök Parlux hajszárító

A Parlux hajszárító egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon erős és tartós motorral rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen megszárítsa a haját, anélkül, hogy félnie kellene a haj károsodásától. Ráadásul a Parlux hajszárító hosszú ideig tart, és évekig élvezheti.

Innovatív Parlux hajszárító

Az erős motor mellett a Parlux hajszárító számos innovatív technológiával rendelkezik. Ezek közé tartozik a kerámia és az ionos technológia, amelyek gondoskodnak arról, hogy a hajad kevésbé legyen hajlamos a károsodásra, és fényes és egészséges legyen. A Parlux hajszárító ráadásul többféle fúvási sebességgel és hőmérséklettel rendelkezik, így mindig a hajtípusához és igényeihez igazíthatja.

A Parlux hajszárító használata

A Parlux hajszárító használata valójában nagyon egyszerű. Először is fontos, hogy alaposan mossa meg a haját, és törölközővel szárítsa meg, mielőtt elkezdené a hajszárítást. Ezután válassza ki a kívánt fúvási sebességet és hőmérsékletet, és kezdje el a hajszárítást. Tartsa a hajszárítót körülbelül 15 centiméterre a hajától, és lassan mozgassa előre-hátra. Próbáljon meg nem túl sokáig ugyanazon a helyen maradni, hogy ne károsítsa a haját. Fújja a haját addig, amíg teljesen száraz nem lesz, és ha szükséges, alkalmazzon néhány hajápoló terméket az extra ápoláshoz és formázáshoz.

A Parlux hajszárító biztosítja a minőséget és a kényelmet

Mindent egybevetve a Parlux hajszárító fantasztikus választás mindazok számára, akik kiváló minőségű hajszárítót keresnek, amely évekig kitart és garantálja az egészséges, fényes hajat. Az erős motornak és az innovatív technológiáknak köszönhetően a hajszárítás a Parlux hajszárítóval gyors és egyszerű, nem kell félni a sérüléstől. Akár kezdő, akár tapasztalt felhasználó, a Parlux hajszárítóval mindig a minőséget és a kényelmet választja. Ne habozzon tovább és rendelje meg Parlux hajszárítóját még ma a Salontotal.hu oldalon !

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.