ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken Acidic Bonding Curls

A tökéletes ápolást keresed fürtjeidnek? Fedezze fel az új Redken Acidic Bonding Curls termékcsaládot, amelyet arra terveztek, hogy helyreállítsa a meggyengült kötéseket, és fürtjei úgy ragyogjanak, mint még soha. Ez a termékcsalád három alapvető termékből áll: a samponból, a kondicionálóból és a Leave-In kezelésből.

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Kategória
Ár

Teljes rutin az egészséges fürtökért a Redken Acidic Bonding Curls segítségével

Szeretné a legjobb ápolást adni fürtjeinek? Tudd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a Redken Acidic Bonding Curls termékcsaládból az egészségesebb, határozottabb fürtökért, természetes megjelenéssel.

1. lépés: Tisztítás

Kezdd a fürtök ápolási rutinját a Redken Acidic Bonding Curls samponnal. A zuhany alatt alaposan nedvesítse be a haját, és vigyen fel bőséges mennyiségű sampont a kezére. A sampont egyenletesen oszlasd el a nedves hajadon, és finoman masszírozd be, hogy mélyen megtisztítsd a hajad és a fejbőröd. Alaposan öblítse ki a friss és tiszta fürtökért. Ez a savas sampon erősíti a meggyengült kötéseket és hidratálja fürtjeit, így azok egészségesebbnek tűnnek és rugalmasabbnak érződnek.

2. lépés: Hidratálás

A samponozás után vigye fel a Redken Acidic Bonding Curls Conditionert a nedves hajára. A kondicionálót egyenletesen oszlasd el a tövektől a hajvégekig, és hagyd hatni 1-2 percig a maximális hidratálás érdekében. Ezután alaposan öblítse le meleg vízzel. Ez a kondicionáló helyreállítja a meggyengült kötéseket, csökkenti a göndörödést, és puhává és ápoltá teszi fürtjeidet.

3. lépés: Táplálás

Az extra ápolás és védelem érdekében használd a Redken Acidic Bonding Curls Leave-In Treatment-et. Vigyen fel egy kis mennyiséget a tiszta, nedves hajra, és egyenletesen oszlassa el a hajtövektől a hajvégekig. Formázza a haját a szokásos módon. Ez a leave-in kezelés megerősíti a meggyengült kötéseket, hővédelmet nyújt és mélyen hidratál az egészségesebb, rugalmasabb fürtökért anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

Az eredmény: Ragyogó fürtök

A Redken Acidic Bonding Curls termékcsaláddal egészséges, határozott fürtökben gyönyörködhet, amelyek természetesnek tűnnek és érződnek. Ezek a termékek tökéletesen össze vannak hangolva a meggyengült kötések helyreállítására, a göndörség csökkentésére és a fürtök hidratálására. Kényeztesse fürtjeit a megérdemelt ápolással, és rendelje meg most a Salontotal.hu oldalon.

A teljes rutin érdekében kombinálja az Acidic Bonding Curls termékcsaládot más Redken Curl Stylers termékekkel a még több formázási lehetőség és a gyönyörű göndörség meghatározása érdekében. Engedd, hogy fürtjeid ragyogjanak a Redken segítségével!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.