ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken Curvaceous

A fürtök minden formában és méretben léteznek. Gyönyörűek, de sok törődést igényelnek! Ha a fürtöket nem ápoljuk megfelelően, akkor elkezdenek göndörödni és/vagy kiszáradni. A Redken Curvaceaous termékcsalád minden fürtből kihozza a legjobbat! Mivel a termékek könnyűek, nem nehezítik el a fürtöket, így gyönyörűen ruganyosak maradnak. A termékek optimális rugalmasságot, meghatározottságot és fényt biztosítanak! A Redken Curvaceous termékcsalád termékeivel könnyebbé válik gyönyörű fürtjeid gondozása.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Redken Curvaceous termékek

A göndör haj teljes eltüntetéséhez a Redken Curvaceous Ringlet weboldal használatát javasoljuk. Ez a finom krém felveszi a harcot a göndörséggel és meghatározza a fürtöket. Kondicionáló elemei mélyen hidratáló hatást biztosítanak. A Curvaceous Curl Refiner egy alapozó, amely nagyobb definíciót és hidratálást biztosít fürtjeidnek. Így fürtjei még jobban védve lesznek a kiszáradástól, és csökken a göndörödés. Rockold a fürtjeidet és válaszd a Redken Curvaceaous termékeit!

A Redken Curvaceous termékcsalád cseréje

Több termék már eltűnt a kínálatból, így mindenki várta, hogy a Redken Curvaceous termékcsaládot leváltsák. A Redken All Soft Mega Curls termékek érkezésével újra van megfelelő göndörségre alkalmas sampon és kondicionáló a Redken-től. Ugyanolyan erősen hidratáló hatású, és küzd a göndörség ellen! Méltó utódja Kezdjük egy jó alapozással a Redken Curvaceous High Foam samponnal és a Redken Curvaceous kondicionálóval.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.