ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken Styling

A Redken hajformázó termékei sokak nagy kedvencei. A Redken Styling számos termékkel rendelkezik, mint például hajlakk, agyag, paszta, szárazsampon és még sok más. A Redken Styling széles választéka biztosítja, hogy a hajadat megfelelően tudd formázni. 2022 őszén ezek a csomagok frissültek, de természetesen a megszokott formulákkal! Az oldal alján részletesebben is elmagyarázzuk a termékeket és a használatukat!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Redken Styling termékek

A Redken Styling sokak kedvence és népszerű a Salontotal.hu vásárlók körében. A Redken sokféle styling termék létezik, és sokan évek óta a kedvencek közé tartoznak. Most maga a styling termékcsalád is átalakult 2022-ben. A kedvenc Redken Styling terméked most új külsőt kapott, de természetesen a megszokott formulával. Így nem kell nélkülöznöd a megbízható styling termékedet! A styling termékeket a Redken négy terméktípusra osztja, és felhasználás szerint rendezi. A négy család a hajlakkok, a Volume, a Texture és a Heat Styling, az alábbiakban ezeket a kategóriákat ismertetjük részletesebben!

Hajlakkok

A Redken Finishing Sprayk a hajlakkok családjába tartoznak. A többi hajlakkhoz hasonlóan ezeknek is az a céljuk, hogy hosszú tartást és kontrollt biztosítsanak a hajad felett. A sötét árnyalatokról és a fekete kiemelésekről ismerhetők fel. Minél magasabb a szám a hajlakkon, annál erősebb a termék tartása.

Redken Hairsprays Family

Volume

Különböző módokon lehet nagyobb volument elérni a hajadban, és ehhez mindenféle terméket lehet kapni. A Redkennél ezek a volumen termékek már zöld csomagolásban is megtalálhatók, így máris tudod, hogy volumen termékekről van szó. Természetesen attól függ, hogy melyik termék illik a legjobban a hajadhoz, hogy mire van szükséged. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy milyen termékek vannak és mit tesznek érted.

Redken Volume Family

Root Lifter

Ez a termék egy rugalmas spray, amelyet közvetlenül a hajtöveknél alkalmazhatsz, hogy extra volument varázsolj a hajadba. Ahogy a neve is sugallja, a Root Lifter nagyobb volument ad a hajtövektől kezdve, hogy a hajad teltebbnek tűnjön és érezd is. A Root Lifter spray a Redken 10 Guts helyettesítésére szolgál.

Root Tease

Ez a befejező spray a hajnak a gyökerektől kezdve ad volument. A termék hátrafésült hajra történő felvitelével biztosítja, hogy a haj a gyökerektől kezdve volument nyerjen és tartson. A Root Tease a Redken Quick Tease 15 helyettesítője, és matt felületű.

Volume Boost

Egy spray gél, amely volument ad? Igen! A Volume Boost tartós volument és puha tapintást biztosít a tövektől kezdve. A Volume Boos spraygel a Redken 06 Rootful-t helyettesíti.

Érinthető textúra

Volumenre vágyik, de hővédelemre is? Akkor válassza a Touchable Texture-t. Ez a hajhab hosszantartó fényt, textúrát, volument és hővédelmet is biztosít a hajnak. A Touchable Texture mousse a Redken 05 Touch Control-t váltja fel.

Redken Volume producten

Textúra

A rövid hajhoz különböző termékeket használhat, mint például gélt, pasztát és púdert. De melyik terméket melyik stílushoz használd, és melyik termékre van szükséged. A különböző hajformázó termékeket most a Texture családban foglalták össze, és a kék színű (vagy kék akcentussal ellátott) csomagolásról ismerhetők fel.

Redken Texture Familiy

Spray viasz

A kócos és matt megjelenéshez ott van a Redken Spray Wax. Ez a termék láthatatlan hatást kelt, miközben textúrát ad a hajnak. A lágy matt felületnek köszönhetően kócos kinézetet kölcsönöz a hajnak, miközben enyhe tartást biztosít. A Spray Wax a Redken Wax Blast 10-et helyettesíti.

Strand spray

Szeretné azt a lazán strandolós külsőt, mintha egyenesen a tengerpartról jött volna? Akkor a Redken Beach Spray-t neked találták ki. A spray textúrázó összetevőket tartalmaz, amelyek testet adnak a hajnak. A haj mozgásban marad, és kócos, hullámos textúrájú lesz.

Hajlékony paszta

A Pliable Paste egy természetes megjelenésű, rugalmas tartással rendelkező hajformázó termék. Határozottságot ad a hajnak, hogy formában tartsa, de ha akarod, egész nap újraformázhatod. A **ONBEKEND** a Redken Rewind 06 helyettesítője.

Textúra paszta

A Redken Styling legnépszerűbb terméke a Texture Paste. Ez a paszta közepes tartással rendelkezik, és úgymond belegyúrhatod a hajadba, hogy úgy formázd a hajad, ahogyan szeretnéd. Textúrát ad, textúráz és hosszantartó tartást biztosít. A Redken Texture Paste a Redken Rough Paste 12-t helyettesíti.

Max Sculpting Gel

Erős tartásért és fényes végeredményért használd a Max Sculpting Gel-t. Ez a gél hosszantartó tartással és formamemóriával rendelkezik, hogy egész nap formában tartsa a frizurát. A Redken Max Sculpting Gel helyettesíti a Redken Hardwear 16-ot.

Matte Clay

Ez a textúrázó agyag erős tartással rendelkezik, hogy hajadnak hosszantartó formát adjon. Mivel ellenáll a nedvességnek, bármilyen körülmények között kordában és formában tarthatja haját. Így ezzel az agyaggal megalkothatod a saját stílusodat. A Redken Matte Clay a Redken Rough Clay 20 helyettesítésére szolgál.

Púderes tapadás

A volumenformázáshoz és a matt finishhez a volumenpúder a megfelelő termék. Alkalmazza a Redken Powder Grip-t a száraz hajra, hogy már a hajtövektől kezdve volument kapjon. A Powder Grip a Redken Powder Grip 03 helyettesítésére szolgál.

Redken Texture producten

Hőformázás

A haj formázása hőszerszámmal természetesen nagyon szép, és szépen formába hozza a hajat, de sajnos ez nem veszélytelen. Szerencsére létezik a Redken Heat Styling Family 3 termékkel, amelyek segítenek megvédeni a hajat a hőtől. Ezeket a hővédőket a rózsaszín csomagolásról ismerheted fel. A Thermal Spray hajegyenesítőkkel vagy hajsütővasakkal való használatra alkalmas, a Quick és Big Blowout pedig hajszárítóval való védelemre és formázásra!

Redken Heat Styling

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.