ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Refectocil szemöldök és szempillaformázás

Készítsen gyönyörű szemöldököt és szempillákat a Refectocil szemöldök- és szempillaformázóval. Az innovatív termékek professzionális eredményeket kínálnak a szemek meghatározásához és szépítéséhez. Akár telt, színezett szemöldökre, akár csábítóan göndör szempillákra vágyik, a Refectocil megtalálja a megoldást az Ön számára.

Válogató

Oldalanként
Ár

Refectocil

A Refectocil egy vezető márka, amely kiváló minőségű szemöldök- és szempillaformázó termékeiről ismert. A szépségiparban szerzett több mint 70 éves tapasztalatával a Refectocil világszerte megbízható névvé vált a szakemberek és a rajongók körében. A Refectocil garantálja a professzionális minőséget és a hosszantartó eredményeket. A formulák gondosan összeállítottak, és intenzív színt, definíciót és hosszan tartó tartósságot biztosítanak.

Eredmény

Érjen el lenyűgöző eredményeket a Refectocil szemöldök- és szempillaformázóval. Szemöldöke tökéletesen definiált, intenzív és tartós színnel. A szempillái gyönyörű göndörséget és nyitott tekintetet kapnak. Szemei életre kelnek és igazi szemet gyönyörködtetővé válnak.

Hogyan kell használni a Refectocil szempilla liftinget?

  • 1. lépés: Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a szemöldököt és a szempillákat a Refectocil szemsmink eltávolítóval.
  • 2. lépés: Válassza ki a kívánt színt, és vigye fel a Refectocil szemöldök- és szempillafestéket a Refectocil applikációs készlettel.
  • 3. lépés: Hagyja a festéket az ajánlott időnek megfelelően beszívódni.
  • 4. lépés: Óvatosan távolítsa el a festéket egy nedves vattakoronggal, és alaposan öblítse le a területet.
  • Tipp: Az extra lendület érdekében használja a Refectocil Eyelash Curl vagy a Refectocil Brow Lamination szemöldökfestéket a szemöldök kívánt göndörítéséhez vagy laminálásához.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.