ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Refectocil szemöldökfesték

A Refectocil szemöldökfesték egy jól ismert márka mind a szemöldök, mind a szempilla színezésére. A festék tökéletesen alkalmas arra, hogy a szemöldök és a szempillák intenzívebb színt kapjanak, pontosan olyan színt, amilyet Ön szeretne. A Refectocil szemöldökfesték emellett dúsabbá teszi a hajszálakat. A Refectocil szemöldökfestéket különböző szépségszalonokban használják, és otthoni használatra is ideális. Fedezze fel a szemöldök- és szempillafestést a Salontotal.hu oldalon, és élvezze a hajszálak gyönyörű megjelenését.

 

Válogató

Oldalanként
Ár

A Refectocil szemöldökfesték használata

Mielőtt elkezdené alkalmazni a Refectocil szemöldökfestéket, fontos, hogy kiválassza a megfelelő színt. A választást a saját hajszíned és a szemöldököd természetes színe alapján teheted meg. Ezenkívül bölcs dolog tesztelni a festéket allergiás reakcióra. Például egy kis mennyiséget felvihet a könyöke belső oldalára. Ha 24 órán belül nem jelentkezik irritáció, akkor gond nélkül használhatja a festéket. Készítse el a festéket a csomagoláson feltüntetett módon, és tisztítsa meg a szemöldökét. Ezután vigye fel a festéket, és hagyja rajta 5-10 percig. Távolítsa el a festéket egy nedves vattakoronggal belülről kifelé.

Hogyan működik a Refectocil

A Refectocil olyan festéket tartalmaz, amely reakcióba lép a szemöldök és a szempilla szőrszálak fehérjéivel. Ezáltal félig tartós színt hoz létre, amely körülbelül 4-6 hétig tart. A festék mélyen a hajszálakba ivódik, és intenzívebb színt kölcsönöz a hajszálaknak. Az eredmény az, hogy a szemöldök és a szempillák dúsabbak, szebbek és hosszabb ideig színezettek lesznek.

 

A Refectocil szemöldökfesték előnyei

A Refectocil intenzív színt biztosít a szemöldöknek és a szempilláknak. Ráadásul a termékkel hosszú távú eredményeket érhet el: 4-6 hétig marad fenn. Továbbá a szemöldök- és szempillafesték használata egyszerű és biztonságos. Sőt, nem okoz irritációt az otthon vagy a szemen.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.