ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Reuzel Pomade

A Reuzel Pomade sok fodrászüzletben megtalálható. Ezek a népszerű hajformázó termékek Hollandiából származnak, és professzionális fodrászüzletek fejlesztették ki őket. A Reuzel pomádé a márka illeszkedő jellege és természetesen a termékek minősége miatt olyan népszerű. A termékek már régóta nem csak a fényes frizurához, hanem matt változatban is kaphatóak. Találd meg tehát a frizurádhoz illő pomádét!

Válogató

Oldalanként
Ár

Reuzel haj pomádé

Az eredeti Reuzel hajpomádé természetesen a sleekback megjelenés megteremtésére szolgált. Egy fényes és zsíros krém, amely szorosan formázza a hajat, és fényes megjelenést kölcsönöz neki. Manapság már nem ez az egyetlen felhasználási módja a pomádénak. Manapság már létezik a matt pomádé is, amely más stílushoz, de ugyanolyan erővel rendelkezik, mint a pomádé.

Fényes pomádé

A pomádékat alapvetően a haj formában tartására fejlesztették ki, az olaj alapú pomádék mellékhatása volt, hogy ez erős fényt adott a hajnak. Manapság már nem feltétlenül van szükség olajra egy pomádéban, de a fényes pomádé még mindig megmaradt, mert ez is része a pomádéval létrehozható stílusnak. Egy példa az erősen fényes pomádéra a Reuzel High Sheen.

Matt felület

Nem akarja a pomádé fényes hatását, de mégis erős tartást szeretne? Akkor ott van a Extreme Hold Matte Pomade. Ezt ugyanúgy használhatja, mint bármely más pomádét, de nincs erős fénye. Ezzel a matt pomádéval kócos külsőt is létrehozhatsz.

Vízbázisú

A pomádéval gyakori probléma, hogy nehéz kimosni a hajadból. Erre a megoldást a vízbázisú pomádék jelentik. Mivel már nem tartalmaz olajat, ami általában gyakori, könnyebben kimosható a hajadból.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.